Hlavní obsah

Barevné kalhoty: Ukažte na jaře, co ve vás je!

Foto: Reserved

V barevných kalhotách zazáříte!Foto: Reserved

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále jste ještě na vážkách, kterým kouskem oživíte na jaře svůj šatník? Začněte od základu. Pořiďte si nové kalhoty. Letos však ve zcela zářivých barvách. Rozlučte se tak s černou či denimovou klasikou a poohlédněte se po oranžových, červených, zelených nebo žlutých kouscích. Uvidíte, jak roztančí na jaře vaše nohy. Tyhle modely navíc nestojí víc než 1400 korun.

Článek

Nové módní kolekce hýří barvami. Všechny totiž zachvátilo šílenství barevných kalhot, a to jak těch klasicky střižených, tak i obyčejných džínů. Objeví se však nejen na ulicích při běžném nošení, ale ovládnou i kanceláře a večírky. Hodí se totiž pro jakoukoli příležitost. Záleží jen na střihu a doplňcích, které jejich majitelky zvolí. A kam pro pestré modely vyrazit? Poradíme vám. Najdete je například u značek s.Oliver, F, Lindex, Orsay a Takko.

„V našich prodejnách aktuálně pod názvem Festival of Colors vládnou kolekce pestrobarevných kalhot. V nabídce džínů či volnějších kalhot se sníženým, lehce nabíraným sedem a ohrnutými nohavicemi si vybere každý. Ceny se pohybují od 1399 korun,“ informuje Markéta Chlupová, produktová specialistka módní značky s.Oliver. A barvy vládnou i v prodejnách Lindex. „Hlavními barvami naší nadcházející kampaně jsou oranžová, růžová a zelená,“ říká Natálie Chudá ze společnosti Lindex.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 549 Kč, Asos 1430 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Takko 599 Kč, H&M 249 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 399 Kč, Takko 699 KčFoto: archiv firem

Už to zkrátka vypadá, že se bez zářivých veselých kalhot letos prostě neobejdete a že jiné ani neseženete. Ale nebojte se, my vám dnes ukážeme, jaké překrásné kombinace se s barevnými kalhotami dají vykouzlit. Tak směle do nich.

Kombinujte, jak je libo

Ptáte se, s čím barevné kalhoty kombinovat? Je to jednoduché. S čímkoli. Jen byste měly citlivě sladit odstíny, aby celek nepůsobil příliš přeplácaně, ale vkusně a decentně. Pokud ale chcete outfit odlehčit a nechat vyniknout jen barevné kalhoty, zvolte k nim bílý top či jednobarevnou světlou halenku a sáčko. Naopak dámy, které se nebojí trochu odvázat, mohou vybírat rovněž v záplavě trendy jarních vzorů, které jsou letos in. Mohou to být květinové blůzky, kostkované košile nebo proužkované i puntíkaté svetříky.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): F&F 389 Kč, Zara 999 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 699 Kč, Asos 1220 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 899 Kč, Reserved 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 699 Kč, Lindex 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): KappAhl 499 Kč, Takko 599 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Orsay 879 Kč, Asos 985 KčFoto: archiv firem

A po jaké sáhnout obuvi? Opět máme dobré zprávy. K barevným kalhotám je totiž povoleno obout jak pohodlné balerínky a sportovní tenisky, tak lodičky na vysokém podpatku, klínku nebo platformě. Ty se samozřejmě hodí pro formálnější příležitosti i na večer. A hitem poslední doby jsou také polobotky v pánském stylu. Koneckonců se na první jarní trendy můžete podívat v našem článku: Boty na jaro 2012: Těšte se na květinové potisky a klínky!.

Ležérnímu stylu navíc budou dominovat ohrnuté nohavice nebo zkrácená délka, která odhalí vaše svůdné kotníky. „Tu a tam se v módě objeví trendy kousek, do nějž se člověk zamiluje, jako by ho nosil odjakživa. A přesně to je případ i kalhot z naší kolekce, které letos na jaře opět pofrčí – nahoře jsou střižené volněji a postupně se zužují až ke kotníkům. Stačí, abyste k nim vzali top a balerínky, a je hotovo,“ doporučuje Helena Krausová ze společnosti F.

Foto: archiv firmy

Na foto: vše Takko 699 Kč, 599 KčFoto: archiv firmy

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): s.Oliver 1399 Kč, Topshop 1044 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 930 Kč, s.Oliver 1399 KčFoto: archiv firem

Do práce i na party

Máte obavy, že byste v kanceláři vzbudily moc velký rozruch, kdybyste přišly v červených kalhotách? Netrapte se zbytečně. I s nimi se dají vytvořit elegantní variace. Navíc červená ( Rozvášněte svůj šatník. Ohnivě červenou!) je nyní v kurzu a sluší nejen mladým slečnám, ale dovolit si ji mohou i starší dámy. Stačí už jen sáhnout po jemné saténové blůzce nebo po klasické dámské košili se sakem, kterou doplníte například šifonovým šátkem kolem krku. A bussines look je rázem na světě.

Pokud se chcete ale trochu více odvázat nebo vyrazit na večírek, neváhejte barevné kalhoty zkombinovat s flitrovými topy a oživit více šperky.

A na závěr tu máme ještě jeden tip! Zkuste také barevné kalhoty v neonových odstínech nebo s metalickými odlesky. Uvidíte, že v nich budete nejen za hvězdu každé party, ale budete se v nich cítit též pohodlně.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Lindex 499 Kč, F&F 269 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Bershka 899 Kč, Lindex 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): F&F 449 Kč, Reserved 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): NewYorker 489 Kč, Topshop 1430 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Topshop 1430 Kč, NewYorker 489 KčFoto: archiv firem

Ještě stále nechápete, jak jste dosud mohly bez barevných kalhot existovat? Tak honem do obchodů, je nejvyšší čas se připravit na jaro. Přejeme příjemné nákupy.

Reklama

Načítám