Hlavní obsah

Největší zbytečnosti do bytu

Foto: darekdomu.cz

Tučňák vám připraví dokonalý čajFoto: darekdomu.cz

Reklama

Jsou krásné, jsou zajímavé, jsou neodolatelné! A má je každý. Přístrojů, doplňků či kuchyňského náčiní, které ke každodennímu životu nepotřebujeme a často zabírají jen místo, existuje spousta. Určitě nějaké najdete doma i vy! Podívejte se na ty nej!

Článek

Hrající touster, koule rozhodující se za vás nebo tučňák louhující sáček čaje – to je jen malá ochutnávka domácích předmětů „made in Absurdistán“. Zatímco v některých případech jde o dárky za pár stokorun, jindy mohou přijít i na více než deset tisíc.

Koule, která se rozhoduje za vás!

Zdržuje vás každé ráno, že se nemůžete rozhodnout, zda si vzít sukni nebo kalhoty? Přemýšlíte celý den, jestli si dojít odpoledne koupit nové boty, které už týdny vyhlížíte, nebo zda nedělat nic? Pak budete tou výjimkou, která ocení rozhodovací kouli – jeden z možných dárků, které jsou krásné, vtipné, ale jinak úplně na nic! Funguje na principu rulety, má povrch z lesklého chromu a na Darekdomu.cz je k mání za 629 korun.

Topinky mazané čerstvými zprávami

Na první pohled dárek ideální do malých bytů, kde je třeba šetřit každý centimetr – to je toastovací rádio od OBH Nordica. Tento malý přístroj dokáže jak upéct dva toasty nebo rozmrazit pečivo, tak si na něm každý z členů domácnosti poslechne svou oblíbenou stanici, neboť rádio je vybavené nejen funkcí zapnout a vypnout – tedy hraje, i když právě nemáte hlad – pamětí na pět stanic, ale i displejem s ukázkou zvolené stanice a samozřejmě kolečkem pro nastavení hlasitosti a anténou. V prodejnách Potten & Pannen přijde na 1890 korun.

Tučňák vaří čaj

Děti z něj budou nadšené, tedy aspoň na začátku. Tučňáka, který vaří čaj, má totiž doma jen málokdo. Kolem nosu mu zatočíte nit od čajového sáčku, nastavíte si minutku a už jen koukáte! Toto chytré zařízení na baterky bude kývat nosem nahoru a dolů a tím připraví nápoj hodný anglických gentlemanů. Na minutce si lze nastavit, jak dlouho se má čaj dělat, a tedy jak silný si ho přejete. Tento zázrak prodávají na Darekdomu.cz za 999 korun.

Užitečné při dietě?

Jen ten, kdo nemá jídlo v lásce anebo věční dietaři, zřejmě ocení malé party talířky Fred Finger Food. Jsou totiž tak malé, že je nosíte – jak napovídá název – navlečené na prsteníčku. Nebojte, neupadne vám pod náloží jídla. Talířky jsou vyrobené z lehkého plastu a položíte na něj maximálně jednu jednohubku. Za deset kousků dáte v prodejně Naoko 285 korun.

Na minuty nehleďte!

Budíky, hodiny či čas v mobilu ukrajující dny po minutách i vteřinách má každý! Že vás stresuje, jak vše rychle běží? Sedněte si na terasu a řiďte se pouze slunečními hodinami, ty také patří mezi „krásné zbytečnosti“, a zvlášť při dnech, jako je ten dnešní, najednou budete mít spoustu volna. Hodiny jsou vyrobené z nerez oceli, jejich výška je 65 a průměr 37 centimetrů. K mání jsou na Krásnýdomov.cz za 13 815 korun. Koupit si je můžete také včetně podstavce, ale to si musíte připravit dalších sedm tisíc.

Nešiďte kancelářské sponky!

Také bojujete s tím, že máte neustále plný pracovní stůl papírů, tužek a dalších potřebných věcí, takže se vám tam nevejdou už ani ruce? Tak pozor, ať vám někdo nedaruje Office Express. Tak se jmenuje šestnáct centimetrů dlouhý vláček plný kancelářských pomůcek, jehož vagony slouží jako ořezávátko, držák na sponky a guma. Je vyrobený z leštěného palladia a Darekdomu.cz ho prodává za 1399 korun.

V práci už se nezapotíte

Ještě si pamatujete, jak horko bylo při práci v červenci? Nebo hrozí, že se toho na vás s koncem roku zase navalí tak moc, takže si budete zase připadat jako v tropech? Zkuste, zda vám pomůže – nebo spíš nepomůže a jen se na něj bude prášit – větrák Air Force Fan! Je poháněn pomocí USB kabelu přímo počítačem a Naoko ho nabízí za 285 korun. Pozor, nejde o hračku pro děti!

Nezanedbávejte ptáčky!

Máte krásný byt plný nového nábytku a přístrojů a chudáčkům ptáčkům dáváte zrní do starého krmítka, které jste vyráběli ještě ve škole při pracovní výchově? Nebuďte sobci a dopřejte jim také trochu designu. Pokud nevíte, co s penězi, doporučujeme nerezové atraktivní krmítko z řady Nido od firmy Blomus. Má velikost 18 x 12, 5 a výšku 151,5 centimetru a Krásnýdomov.cz ho nabízí za 2007 korun.

Našli jste si mezi těmito výrobky své favority, kterými chcete obdarovat svou rodinu, přátele i nepřátele? Pak gratuluji! A pokud máte také své favority, pošlete mi je na e-mail tereza@prozeny.cz. Také se ráda pokochám!

Reklama

Související témata:

Načítám