Hlavní obsah

Jedny bílé šaty. 3 dokonalé outfity!

Foto: Zuzana Panská

Bílé šaty 3x jinak vyzkoušela čtenářka TerezaFoto: Zuzana Panská

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bílá barva má zelenou! Do téhle čisté barvy se letos zamilovala spousta návrhářů a vsadíme se, že se do ní po dnešním článku zblázníte i vy. Ale nebojte, nebudeme vás hned nutit do pořízení sněhově bílého šatníku. Bohatě stačí, když si opatříte jeden kousek, třeba jednoduché bílé šaty, a namixujete ho pokaždé jinak. A bude vám to slušet stejně jako čtenářce Tereze.

Článek

O tom, jak se dají jednotlivé kousky oblečení krásně kombinovat, jsme vás přesvědčili už ve včerejším článku 7 outfitů ze 7 kousků. Dneska se ale opřeme do jednoho jediného oblečku – univerzálních bílých šatů, které unosíte opravdu kamkoli. Ty, které vybrala stylistka, mají navíc látkový pásek, takže je můžete nosit rovnou na dva způsoby – volně nebo stáhnuté páskem, když chcete dát vyniknout své siluetě. Vyhrát si můžete i s jeho vázáním a vytvořit si vpředu nebo třeba i na zádech větší mašli.

Teď už se ale podívejte na modely, které pro vás stylistka Janka připravila.

Z města rovnou k vodě

Začali jsme ležérním modelem, který je jako stvořený pro horké léto ve městě. Pásek jsme uvázali dozadu a vpředu k němu připnuli ozdobnou květinu. Pod šaty si čtenářka oblékla vršek plavek, kdyby se jí po procházce chtělo zamířit k vodě. Stylistka nezapomněla ani na barevnou tašku (do které určitě hravě schová všechny nezbytnosti, které v „plážovce“ musí mít), set barevných náramků a žabky.

Foto: Zuzana Panská

Na foto: šaty (Mango, 1190 Kč), set náramků (Desigual, 820 Kč), vršek plavek (FF, 190 Kč), květina (FF, 99 Kč), žabky (FF, 240 Kč), taška (FF, 400 Kč)Foto: Zuzana Panská

Za byznysem

A pokračujeme v pracovním duchu! Pokud máte stejně jako Tereza útlý pas, nebojte se ho vyzdvihnout širším páskem. Přidejte boty na podpatku, elegantní kabelku a případně nějaké pěkné sáčko. Uvidíte, že vám to bude slušet, stejně jako naší čtenářce!

Foto: Zuzana Panská

I formálnější oblečení může vypadat stylově!Foto: Zuzana Panská

Foto: Zuzana Panská

Na foto: šaty (Mango, 1190 Kč), bundička (Zara, 2799 Kč), boty (Zara, 2499 Kč), pásek (HM, 149 Kč), kabelka (FF, 650 Kč) brýle (stylistky Janky)Foto: Zuzana Panská

Foto: Zuzana Panská

Máte štíhlý pas i vy? Podpořte ho páskemFoto: Zuzana Panská

Na party

Chystáte se na večírek a chcete opravdu zazářit? Podtrhněte jednoduchost šatů výrazným náhrdelníkem a celý outfit dolaďte krásným psaníčkem a nepřehlédnutelnými botami. Ačkoli ty naše vypadají vražedně, mají zvýšenou platformu, takže žádné obavy. Pozor si dejte jen na to, abyste po několika skleničkách neztratily stabilitu.

Foto: Zuzana Panská

Na foto: šaty (Mango, 1190 Kč), náhrdelník (Mango, 799 Kč), boty (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), kabelka (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě)Foto: Zuzana Panská

Foto: Zuzana Panská

Stačí vyměnit doplňky a můžete vyrazit na partyFoto: Zuzana Panská

Foto: Zuzana Panská

Výrazný náhrdelník dodal jednoduchým šatům šťávuFoto: Zuzana Panská

Který z modelů byste s chutí oblékly vy? A s čím byste unosily bílé šaty? Budeme se těšit na vaše postřehy!

Vizáž a styling: Janka Letková

Děkujeme showroomu designového osvětlení a nábytku BULB za poskytnutí prostoru k focení!

Reklama

Související témata:

Načítám