Hlavní obsah

Naučte ho správně přirážet!

Foto: Thinkstock

Muži se soustřeďují na výkon a ne na stylFoto: Thinkstock

Reklama

Přílišnou horlivostí partnera se dá hodně zkazit. Jak říká sexuolog Zlatko Pastor: „Sexuální disciplíny neměříme na body ani na čas, ale hodnotíme hlavně umělecký dojem a styl." Bohužel většina mužů si myslí, že pohyb při souloži má v paži. Vždyť jde jen o to přirážet nahoru a dolů. Přesvědčte svého miláčka, že může udělat mnohem víc, a užijte si vaše milování úplně jinak!

Článek

Muži často soustředí svou pozornost více k výkonu než ke stylu. Jako by si podvědomě mysleli, že čím horlivěji a rychleji do toho budou bušit, tím lepší a delší orgasmus vám přivodí. „Často se při souloži také stává, že vyžadují při ,přirážení' to samé, co mají rádi, když se ukájejí rukou. A to potom definuje způsob toho, jak se s námi milují,“ říká sexuální koučka Julie Gaia Poupětová. Pokud se vám myšlenka na týdenní rehabilitaci po souloži nezamlouvá, je na čase předvést partnerovi, že existuje i jemné, drsné, rychlé a pomalé i krouživé přirážení, stejně jako spousta dalších pohybů, které vás zaručeně přivedou k vrcholu.

Rychlé ochladnutí

Předehra proběhla úžasně, jste nažhavená, strašně moc toužíte po jeho vniknutí a pak to přijde... A vy okamžitě ochladnete. „Svého partnera znám už dlouho. Vadí mi, že když se milujeme, toužím víc po laskání a pomalých pohybech, a to nejen při předehře, ale i při samotné souloži. Když se moc snaží, není to také ono,“ stěžuje si osmadvacetiletá asistentka Jana. „Pokouším se ho navádět, kdy to chci pomaleji, kdy zas rychle. Často se ale stane, že se nakonec naštve a skončí se slovy, že na drezuru není zvědavý,“ dodává zklamaně Jana.

Řešení: Zbrzděte ho už při předehře. Ukažte mu, jak vám na dotycích záleží, kdy a kde je třeba přitlačit, aby vás to dostávalo. Položte mu při tom ruku do svého klína a naveďte ho k pohybům, které vám dělají dobře. Stlačujte a uvolňujte, můžete i zakroužit, uvidíte, co to s ním i s vámi udělá. Vězte, že při samotném přirážení může sehrát partnerova ruka ve vašem klíně velkou roli.

Zkrocení „zuřivého býka“

Stejně jako razance a předehra hraje při souloži roli rytmus. Někdy je možná lepší, když váš partner nemá hudební sluch a přirážení je nepravidelné, což dělá ženám dobře, na rozdíl od monotónního nekonečného pohybu dovnitř a ven. Pokud se ovšem míjíte v tempu, není to ono, ale i s tím jde něco udělat.

Řešení: Podle sexuologa Zlatka Pastora můžete zkusit mu to před nebo při souloži říct na rovinu. „Pomůckou může být i hudba, jejíž rytmus je vám příjemný, a tempo vás oba povede k vyvrcholení,“ naznačuje sexuolog. Poskládejte si skladby tak, jak vám to vyhovuje, kombinujte pomalejší skladby s rychlejšími, aby i při souloži střídaly krátké a rychlé přírazy ty dlouhé a táhlé. Třeba se miláčkovi podaří rozeznít nepoznanéstruny.

Foto: Thinkstock

Každá poloha chce své tempoFoto: Thinkstock

Pro každou polohu jiný fígl

Přirážení je věda a při jejím zkoumání můžete prožít spoustu nových zážitků. Věděly jste například, že každá poloha vyžaduje jiné tempo, abyste dosáhly vrcholu?

Řešení: Misionářská poloha vyžaduje hloubku! Až do vás vnikne, chyťte ho pořádně za zadek. Snažte se ho udržet tak, aby do vás vnikal „nadoraz“. Pahorek rozkoše se tak bude neustále při každém pohybu třít o pánev vašeho miláčka a zaručeně nestihnete vychladnout. Ptáte se, jak moc hluboko se dá zajít? „Jediným omezením je hloubka vaší pochvy, což je maximálně 15 cm. Dál se nedostane, ať dělá, co dělá,“ vysvětluje Zlatko Pastor. „Při pozici zezadu je pro změnu lepší střední tempo. Nezapomeňte přitom jeho ruku nasměrovat na váš poštěváček tak, aby pomalu proklouzával mezi jeho ukazováčkem a prostředníčkem.

Všechno je o vzájemné komunikaci a spolupráci. Nechte tohle pravidlo vstoupit i za dveře vaší ložnice. Jen tak zažijete neopakovatelné orgasmy.

Reklama

Související témata:

Načítám