Hlavní obsah

Hitparáda hubnoucích pomocníků: Tyhle radši nezkoušejte!

Foto: Thinkstock

Chtělo by to zhubnout! Ale jak?Foto: Thinkstock

Reklama

Rychle se zbavit přebytečných kil, prostě konečně zhubnout! Kdo z nás by to nechtěl, že? Ale jste ochotní uvěřit všemu, co slibuje, že vás zbaví těch nehorázných pneumatik na těle, navíc, když to bude tak trochu bez práce? Máme pro vás pár tipů, kterým snad neuvěříte ani ve stavu nejvyšší nouze. Že ne?

Článek

Když jsem pátrala po těch vskutku neuvěřitelných dietních kouscích, vzpomněla jsem si na opravdu zaprášený vtip: „Konečně vím, kde se berou moje špeky! Když si myji vlasy, stéká mi šampon po celém těle. Dnes jsem se koukla na nápis na lahvičce: Pro větší objem a plnost… Teď je jasné, proč nemůžu ubrat na váze. Ale mám řešení! Budu se mýt prostředkem na nádobí. Na jeho lahvi je napsáno: Odstraní i velmi odolný tuk.“

Takže asi tak nějak podobně vám pomohou níže uvedené kuriozity. Nevěříte? Co naplat, zkoušet vám je ale nedoporučujeme. Stejně jako Šílené diety celebrit.

Hodinová dieta

Momentálně je královnou mezi všemi dietami u nás. Představuje totiž všechno, co si přejete: můžete při ní jíst úplně všechno, co se do vás vejde. Háček je v tom, že jíst během dne (i noci) smíte pouze jednu hodinu. Takže je potřeba si naplánovat, kdy přijde. Vydržíte do dvou nebo do čtyř odpoledne? Pak vás čeká šedesát minut obžerství. Jakmile si přeplácáte žaludek a navrstvíte z hladu několik chodů najednou, vaše lekce jedení skončí. Pak už vám nezbývá než jen trávit, nezvracet a vydržet do hodiny H dalšího dne…

Foto: Thinkstock

Jedno jídlo denně je hazard se zdravímFoto: Thinkstock

Prsten na palec u nohy

Mohli jste si už dávno ušetřit litry potu i členství ve fitcentru, kdybyste včas objevili revoluční magnetickou novinku! Silikonové prsteny na oba palce pořídíte do dvou stovek na jednom slevovém portále na internetu a bez jakéhokoli ukládání jídla do faldů vám kila pofrčí dolů jedna báseň. Co na tom, že příjem vaší energie bude mnohem vyšší než energie vydaná. A že vás budou prsteny tlačit na noze? Pořád je to přece menší zlo než si jít zaběhat nebo  zacvičit si vleže. No ne?

Tukožroucí plechovka

Brusinkový zázrak je sice další z řady energetických drinků, které vás nastimulují k většímu výkonu, tenhle ale navíc slibuje i spálení dalších kalorií. Stojí kolem 45 korun, mají ho zatím jen na britském trhu a kromě jiného obsahuje kofein, výtažek ze zeleného čaje, guaranu, L-karnitin, výtažek ze zázvoru a jiné. Pozor si ale musejí dát ti, co mají slabé srdce. Přísun tolika termogenních, ale i povzbudivých látek, by vaše tělo nemuselo unést. Dávka to je totiž jak pro koně.

Octové náplasti

Nalepíte si je na chodidla, ale třeba také na oblast pasu, a pak už jen v klidu domova počkáte, až vám odsají tuk z těla. Prý ho umí přes pokožku absorbovat, dokonce také upravit metabolismus, snížit toxické látky, zlepšit mikrocirkulaci a snížit hladinu cholesterolu i kyseliny močové v krvi. Vše díky dvaceti speciálním rostlinám, bambusovému octu, turmalínu a dalších látek. Stačí vám objednat si je například v internetové lékárně, dát sedmidenní kúru, a bye bye, tloušťko!

Foto: Thinkstock

Úprava jídelníčku a cvičení je to, co vás dostane zpátky do kalhotFoto: Thinkstock

Hubnoucí káva

Nedávno byla na náš trh uvedena specialita, která by vám měla pomoci k božskému tělu. Kdo z nás by odolal? Vždyť samotná káva na nás působí jako blahodárný nápoj, který máme spojený s poklidným rituálem. A ještě když nás při samotném pití zbaví kil navíc? Onen doplněk obsahuje extrakt z mořských řas, ze zelené kávy... a působí na sacharidový a lipidový metabolismus. Prý potlačuje pocit hladu, snižuje chuť na sladké a zvyšuje přeměnu stravy na využitelnou energii. Stačí jediné: nezměnit stravovací návyky ani pohybové aktivity, a především vysolit 1200 korun za 60 porcí.

Parfém, co vás zeštíhlí

Stačí ta správná kombinace vůní, kterou si na sebe nastříkáte, a rázem dostane vaše postava zcela jiné křivky! Jak? Díky směsi především bergamotu, mandarinky a grapefruitu se spustí při nanesení uvolňování hormonu štěstí. Tím dojde k okamžité redukci stresu a navození pocitu pohody. A? To všechno vás hodí do takové pohody, že nebudete mít chuť se přejídat či tláskat sladkým. Jakmile se navíc během dne osvěžíte lehkou masáží na daném místě, probudíte další zeštíhlující složky francouzského parfému (enzymy, řasu spirulínu, kofein a jiné). Zakoupíte u nás ve vybraných parfumeriích.

Pokud jste dočetli až sem, zajímá nás váš názor! Vyzkoušeli jste něco podobného či máte jiné zkušenosti? Dejte nám o sobě vědět v diskusi.

Reklama

Načítám