Hlavní obsah

Pět kuchyní, které potřebují rekonstrukci jako sůl

Foto: Profimedia

Jednomu z pěti finalistů proměníme celou kuchyni!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komu by se nelíbilo vyhrát krásnou novou kuchyňskou linku za sto tisíc, ve které bude radost vařit? A tady je pětice těch, kteří postoupili do finále naší soutěže. Mají na takovou výhru velkou šanci!

Článek

Jak můžete vidět ve fotogalerii, sešlo se hned několik stovek soutěžních fotografií, kterým jste mohli dát svůj hlas, a pomoci tak naší porotě v rozhodování.

Fotografie, které postoupily do finále, posuzovala komise z členů redakce a zástupců firmy Oresi, partnera soutěže.

Výběr nebyl lehký, ale dnes vám můžeme představit pět finalistů, kterým odborníci navrhnou hned dvě varianty nové kuchyně, jež by měly nahradit jejich stávající kuchyni. Na vás pak bude, abyste pro konkrétního soutěžícího hlasovali ve velkém finále a posunuli svého favorita až k nejvyšší metě, kterou bude právě nová kuchyňská sestava za sto tisíc korun, vyhovující přesně nejen prostoru, ale i těm, kteří ji budou každý den používat.

Seznamte se s finalisty

Foto: Autor: gabca.vazi

Dvacetiletou službu má za sebou tato kuchyň. I když (nebo právě proto) z ní vycházejí samé dobroty, usoudili jsme, že by si rekonstrukci opravdu zasloužilaFoto: Autor: gabca.vazi

Foto: Autor: SkurkovaP

Doby plechových kuchyní už jsou dávno pryč, proto by bylo na čase vyměnit i tuhle. Při jejím výběru v tom měla komise jasnoFoto: Autor: SkurkovaP

Foto: Autor: Rosta.Vitek

I tento detail stačil, abychom se rozhodli, že téhle kuchyni by bylo záhodno již zamávat a odeslat ji do propadliště dějinFoto: Autor: Rosta.Vitek

Foto: Autor: kn.petra

Mladá rodina by si zasloužila lepší a modernější kuchyň, takže i je komise posunula do fináleFoto: Autor: kn.petra

Foto: Autor: len.hartmanova

Malá a bez dvířek? No takhle to nechat nemůžeme! Takže poslední finalistou naší soutěže je tato rohová kuchyňFoto: Autor: len.hartmanova

Finalisty tedy známe. A co bude následovat? Majitelé kuchyní, které se dostaly do finále, se mohou těšit na návštěvu odborníků. Ty bude zajímat nejen dispozice místnosti, ale i potřeby rodiny a představy o nové kuchyni. Výsledkem budou pro každou z nich dvě různé varianty, které vám postupně představíme, a vy jim budete moci ve velkém finále dát svůj hlas. Právě hlasy budou rozhodující pro volbu hlavního výherce, který se může těšit na kuchyň za 100 000 Kč včetně spotřebičů.

Možná se při pohledu na některé fotografie ptáte, zda nebude rekonstrukce příliš náročná. „Máme před sebou kuchyně, které sloužily svým majitelům desítky let. Je jasné, že se za ta léta podstatně změnily všechny kuchyňské technologie. V takových případech musí lidé počítat s tím, že tedy nebude stačit vyměnit dvířka nebo kuchyňské skříňky, ale například musí i zohlednit rozvody vody či energie,“ vysvětluje Dušan Všelicha, ředitel marketingu Oresi.

Takže jestli také uvažujete o přestavbě letité kuchyně, měli byste se poradit se zkušenými profesionály a připravit s nimi podklady pro nutné stavební úpravy nebo změny rozvodů či si rovnou nechat kompletně navrhnout novou, přínosnější dispozici. A jestli na novou kuchyň potřebujete inspiraci, počkejte si například na soutěžní návrhy.

První návrhy proměny kuchyní uvidíte na našich stránkách už na začátku května!

Reklama

Načítám