Hlavní obsah

Plavky pro námořnice: Jen do 900 Kč

Foto: NewYorker

K moři vyražte v námořnickém!Foto: NewYorker

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sháníte letos opět nové plavky, a ještě jste si nevybrala? Pokud máte ráda námořnický styl, který je v kurzu každé léto, pak určitě mrkněte na naše tipy. Vybrali jsme pro vás pár atraktivních kousků, které navíc vaši peněženku nepřipraví o víc než 900 korun!

Článek

Nestárnoucí a vždy atraktivní námořnický styl se objevuje nejen na trendy topech, ale zasáhl i celou škálu módního světa od obuvi přes sáčka a sukně až po spodní prádlo. Kombinace bílé, modré a červené barvy, nejčastěji v proužkované variantě, však nejlépe vynikne na plavkách. Vždyť námořnický styl je neodmyslitelně spjat s mořem a jachtou, kde vám to jistě v modrobílých bikinách bude náramně slušet.

Když modrobílé pruhy omrzí

Pokud vám klasické modrobílé pruhy přijdou už trochu fádní, neváhejte sáhnout klidně po zajímavějších kombinacích. Zvolit můžete třeba červené plavky v retro stylu s nohavičkou nebo obléknout jen pruhovaný horní díl plavek s jednobarevnými kalhotkami.

Nejste-li však zastánkyní proužků vůbec, a přesto se vám námořnický look líbí, není nic jednoduššího než zvolit plavky v jedné barvě. Vždyť modrá má tolik odstínů, někdy se nazývá také navy neboli tmavomodrá či námořnická modř. Oblíbená je také barva denimu, tedy džínoviny.

Námořnický styl se dnes vyznačuje nejen proužky, ale stejně tak jsou oblíbené potisky se symboly kotvy, lodičky, lana nebo kormidla. Další inspiraci naleznete v našem předchozím článku Proplujte létem v námořnickém!.

Na foto: Ann Christine 549 Kč, Lindex 698 Kč

Na foto: F 364 Kč, Tchibo bikiny 500 Kč

Na foto: NewYorker 219 Kč, F 250 Kč

Zaostřeno na detail

Bikiny, tankiny, monokiny i šortkové plavky. Žádný střih neunikl ani tomuto populárnímu stylu. Záleží jen na typu vaší postavy, který vám padne. Plavkám letos nechybí ani výrazné zdobení v podobě tkaniček, knoflíků, různých nýtků nebo pásků na kalhotkách. I ty mohou podtrhnout vaši originalitu na pláži nebo u vody, a proto na ně nezapomínejte. Samozřejmě můžete vybrané plavky doladit také námořnickou tunikou, plážovými šaty, osuškou, taškou přes rameno a žabkami.

Tak který kousek jste si vybrala? Nebo už máte tenhle evergreen doma? Teď už tedy stačí jen splašit správného námořníka, ne?

Reklama

Související témata:

Načítám