Hlavní obsah

Pouzdrové sukně: Jsou elegantní a sexy!

Foto: Mona Martinů

Stylové „pouzdrovky" testovala čtenářka ŠárkaFoto: Mona Martinů

Reklama

Splňuje všechno, co byste si od sukně vůbec mohly přát. V její společnosti budete vypadat maximálně svůdně, ale přesto stále elegantně a sofistikovaně. Pouzdrovou sukni si ovšem nemusíte spojovat jen s klasickým byznys stylem, zazářit v ní můžete i na party. Několik stylových verzí si vyzkoušela i naše čtenářka Šárka. Necháte se inspirovat?

Článek

Pokud jste si přečetly článek Pouzdrové sukně: Nezapomeňte na ně!, určitě už jste nějakou tu „pouzdrovku" ulovily. A jestli se stále ještě vymlouváte na to, že si s vaší postavou tuhle úzkou sukni nemůžete dovolit, vzpomeňte si na její slavnou nositelku, Marilyn Monroe. Ani ta neměla „esko“. Sáhnete-li po tmavé verzi, dobrém materiálu, který nezvýrazní každé kilo a podpatcích, můžete do ní vklouznout. Že kila navíc řešit nemusíte? Určitě ji vyzkoušejte ve výraznějších barvách nebo se vzory.

Do práce trochu jinak

První varianta, kterou si Šárka oblékla, je alternativou byznys looku. Chodíte-li do práce v černé „pouzdrovce“, zbystřete. „Nedržte se jen kombinace s bílou košilí a černým sakem, takové vzorované sáčko vypadá mnohem zajímavěji,“ doporučuje stylistka Pavlína. Pokud nemáte žádný ultra přísný dress code, oblékněte pod něj klidně triko. Pozor, zastrčené dovnitř.

Foto: Mona Martinů

Na foto: sukně (pietro filipi, 1790 Kč), triko (Zara, 399 Kč), sako (Zara, 2000 Kč), kabelka (Peek and Cloppenburg, 999 Kč), boty (stylistky)Foto: Mona Martinů

Rebel(ka) bez příčiny

Pokud vás podpatky neberou a sáčkům jste na chuť také nepřišly, můžete vyzkoušet tuhle „cool“ verzi s koženkovou sukní, rádoby sepraným trikem a kotníčkovými botami. Ideálním doplňkem je ležérní taška přes ramenu typu messenger. Model působí pohodově, ale měly by se ho držet výhradně mladší ročníky. Třeba Šárka, u které zabodoval ze všech modelů nejvíc.

Foto: Mona Martinů

Na foto: triko (Topshop, 1000 Kč), sukně (Zara, 499 Kč), boty (Asos, 1500 Kč)Foto: Mona Martinů

Zářivka pro ty, které chtějí být vidět

Pamatujete, jak jsme psali o tom, že v pouzdrovce zazáříte? Tak tady to je. Tuhle svítivě oranžovou sukni zkrátka nejde přehlédnout. A věřte, že ve skutečnosti vyniká ještě více než na fotkách. Je prostě skvělá. A skvěle v ní budete vypadat i vy, pokud ji zkombinujete s jednodušším vrškem (ideálně neutrální barvy) a klidně i stříbrnou kabelkou.

Foto: Mona Martinů

Na foto: triko (Topshop, 465 Kč), sukně (H&M, 799 Kč), boty (Zara, 999 Kč), kabelka (H&M, 199 Kč)Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

V zářivé sukni vás nikdo nepřehlédneFoto: Mona Martinů

Sexy!

Že stojí za to překonat fóbii z hadů, protože je jejich vzor trendy, už víte. Možná jste si ale neuměly představit, jak skvěle bude tento vzor vypadat na pouzdrové sukni v doprovodu podpatků. Máte-li v plánu být večer za femme fatale, směle do ní. Doplňkem vám budou tmavě nalíčené rty.

Foto: Mona Martinů

Na foto: sukně (Mango, 599 Kč), top (Mango, 549), bunda (Topshop, 1825 Kč), boty (Nelly.com, 1200 Kč)Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Na party se nezapomeňte vyzbrojit podpatkyFoto: Mona Martinů

Do puntíku stylové

Puntíky, ty my můžeme. Obzvlášť, když jsou v tak skvělé společnosti, jakými jsou lodičky s otevřenou špičkou, klasická bílá košile a křivák. Na fotkách bez bundičky si můžete všimnout i zablýsknutí stříbrného náhrdelníku. Mimochodem, téměř identickou sukni jste mohly vidět v kolekci Marca Jacobse pro podzim/zimu.

Foto: Mona Martinů

Na foto: košile (pietro filipi, 895 Kč), sukně (Topshop, 1265 Kč), náhrdelník (H&M, 299 Kč), bunda (Topshop, 1825 Kč), boty (stylistky)Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Puntíkovaná sukně vypadá rozkošněFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Šárka se stylistkou PavlínouFoto: Mona Martinů

Na závěr nezbývá nic jiného než poděkovat panu Diorovi, který má moderní verzi pouzdrové sukně na svědomí :-). Stanete se jejími hrdými nositelkami i vy? A která se vám líbila nejvíce?

Styling: Pavlína Jágrová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vizáž: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Děkujeme pražskému showroomu s designovým nábytkem 3D H. INTERIER za poskytnutí prostoru k focení!

Reklama

Související témata:

Načítám