Hlavní obsah

Překvapte ho v sexu. Tohle zabere!

Foto: Thinkstock

Překvapení dá erotice nový podnětFoto: Thinkstock

Reklama

Dopředu, dozadu, dopředu, dozadu… Že je váš sex pár týdnů, měsíců nebo už roků celkem nuda? Nasaďte na svého partnera šokovou terapii! Vzrušte ho nečekanými návrhy, rozpalte ho sexy překvapením a uvidíte, že si to, co bude následovat, užijete i vy!

Článek

Není nic horšího než stereotyp – a v sexu to platí dvojnásob! Přitom sexuální rovnice celého vesmíru zní jasně: Nebavíš mě? Poohlédnu se po jiné. A tak je lepší stále zkoušet nové věci, partnera překvapovat a dávat mu najevo, že v milování není na světě nikdo lepší než vy. Zajímá vás, na co chlapi rozhodně nikdy nezapomenou? Čtěte dál!

1. Co oči nevidí, to penis navnadí

„Zní to jako neuvěřitelné klišé, ale když jsme to vyzkoušeli, šíleně jsme si to užili,“ líčí svůj nejoblíbenější zážitek z ložnice 25letá Klára. „Přítel vyšel ze sprchy a já jsem už na něj čekala s neprůhledným šátkem. Zavázala jsem mu oči, odvedla do postele a nechala ležet na zádech.“ Představit si, co následovalo poté, není tak úplně těžké.

„Zůstal tam ležet, tu a tam jsem se ho dotkla, ale spíš jsem ho nechala, aby byl napjatý, co se bude dít. Pak jsem si ho vzala do pusy – ale opravdu jen trošičku. Dávala jsem si záležet, abych jeho napětí a vzrušení co nejvíce prodlužovala a aby dávku slasti dostával po malých kapkách. Když už jsem to nemohla vydržet, přidala jsem na tempu a za chvíli bylo hotovo. Úplně se klepal a ještě tak půl hodiny byl úplně mimo,“ popisuje Klára.

2. Rychlá rota zasahuje

Pokud se chcete pokusit o zápis nejrychlejšího ztopoření penisu na světě zásluhou ženy, vyzkoušejte na svého milence rychlosvlékačku. „Minulý rok v létě ke mně manželka přišla, pošeptala mi, že mě chce, do dvou vteřin mi svlékla kalhoty a začala si hrát,“ vzpomíná na horké léto programátor Aleš, „bylo to nečekané, ale hrozně mě to vzrušilo a potom si vlastně i ona přišla na své…,“ dodává s ne tak úplně tajemným výrazem.

3. Sex s princeznou Koloběžkou

Oblečená, neoblečená… znáte tu pohádku? Proměňte nápad princezny Koloběžky v nezapomenutelnou jízdu! Postačí třeba starší džíny a tričko, které najdete zahrabané hluboko ve skříni (ale pozor, ne vytahané nebo plandavé). Kdo si netroufáte na celý outfit, vezměte si spodní prádlo, u kterého nevadí, že se třeba zničí.

Pak už jen vytvořte erotické dusno, počkejte, až vás bude chtít svlékat, a řekněte „Stop!“. Dovolte mu dělat cokoli, jen ne vás svléknout. Kudy se dostane k pokladu, to už je jen na něm. Ale věřte, že dobytí chrámu slasti ho bude bavit jako nikdy.

4. Pozvěte imaginární kamarádku

„Když už předehru, tak ale žádný ocicmávání,“ hlásí 32letý Honza, kterému se nejvíc líbí upřímné a hlavně odvážné ženy. „Vzpomínám si, když si na mě moje expřítelkyně na posteli sedla a začala mi do ucha vyprávět, co všechno by chtěla dělat se svojí nejlepší kamarádkou. Zabíhala do detailů, vyprávěla, jak by se mazlily a předváděly se přede mnou.“ I když to byla jen fantazie, v hlavě se mu prý úplně zatmělo a proměnil se v sexuální mašinu.

Foto: Thinkstock

Foto vašeho milování je vzrušujícíFoto: Thinkstock

5. Paparazzi, kteří vidí všechno

„Co to dělá?! To jako píše SMSku kamarádce, nebo co?!“ popisuje manažer Adam šok ze situace, kdy jeho milenka, poslušně klečící na všech čtyřech a oddávající se pravidelným pohybům, popadla mobilní telefon a zuřivě začala něco štelovat. „Až poté, co si s telefonem zamířila do rozkroku a uslyšel jsem pár cvaknutí, tak mi došlo, co dělá. Prostě si jen chtěla vyfotit, jak si to užíváme. Je to hodně vzrušující památka a kdykoli se na tu fotku znovu podívám, dostanu na to chuť.“

A čím jste překvapily svého partnera vy? Z čeho byl úplně mimo a dodnes na to oba s láskou a vzrušením vzpomínáte? Podělte se o tipy a nápady s ostatními v diskusi pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám