Hlavní obsah

Proměna Anny (68) aneb Jak se dá pracovat s šedivými vlasy?

 

Reklama

Deset let dělala kadeřnici sama sobě. Dnes je čtenářce Anně osmašedesát let a narozeniny slaví s novým účesem a oranžovou halenkou v šatníku! Jak si kadeřník poradil s jejími prošedivělými vlasy?

Článek

Když píšeme dnes, myslíme to doslovně. Čtenářka Anička, která se zúčastnila naší proměny, dnes slaví narozeniny, a jak sama se smíchem říká, snaží se „nezbabkovatět“. Výčet jejích aktivit by vystačil na další článek, Anna celou zimu lyžuje a od jara se prohání na bruslích. Doprovod jí dělá její o dva roky starší partner, který se v šedesáti letech naučil jezdit na snowboardu a sem tam si udělá nějaký ten výmyk na hrazdě nebo provaz. Pokud vám právě spadla brada, vězte, že jsme na tom byli úplně stejně :-).

S náplní svého času Anna problém nemá, na vizáži ale chtěla zapracovat: „Vlasy mám zničené a ztenčené, účes nedrží a mikádo, které nosím, si neodborně zastřihuji sama. Obočí se mi téměř vytratilo, a kromě líčení si nevím rady ani s oblečením. Můj šatník ustrnul u stále stejných, převážně tmavých barev,“ napsala nám čtenářka.

Co všechno si během proměny vyzkoušela, uvidíte ve videu, nedá nám to ale neprozradit, že první oranžovou (!) halenku dostala Anna jako dárek. Nikoli od nás, ale od jejího partnera, který ji přišel na proměnu vyzvednout. Když viděl, jak se čtenářce líbí, nedalo mu to a rovnou ji Aničce koupil. Zdá se, že s tmavým šatníkem bude brzy konec.

Velkým tématem celé proměny byla i barva vlasů – protože se Anna nebarví, každý zásah by ji donutil chodit pravidelně do salonu. Odrůstající šediny by navíc byly ihned vidět, s každou barvou by tvořily velký kontrast. A vůbec, je nutné kamuflovat šedivé vlasy?

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám