Hlavní obsah

Svlékáme vás z uniforem: Tramvajačku Kamilu nepoznáte!

Foto: Greta Blumajerová

Hvězdou naší dnešní proměny se stala řidička tramvaje KamilaFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Nemaluje se, sukně jí nahání hrůzu a kromě džínů ji můžete potkat snad už jen v uniformě. Sedmatřicetiletá Kamila je řidičkou tramvaje a do proměny ji přihlásila dcera. A že to bude pořádná proměna!

Článek

Jakmile viděla Kamilina dcera náš projekt „svlékáme vás z uniformy“, hned jí napadla ideální adeptka – její maminka. Přestože má v podstatě ukázkovou postavu, naprosto se vyhýbá sukním a šatům. Nepoužívá ani líčidla, když vyráží do společnosti, sáhne maximálně po řasence. No, dnes nebude nouze ani o sukně, ani o make-up.

Změnu potřebovaly i její vlasy, o nový účes i barvu se postarala kadeřnice Karolína Šímová z Akademie Schwarzkopf. Prozradíme vám, že se dost zkracovalo! Po nalíčení vizážistkou už Kamila přestala poznávat sama sebe a po zásahu stylistky, která hvězdu naší proměny nasoukala do sukně, už ji nepoznávala ani dcera :-) Podívejte se, jak to všechno dopadlo!

Pokud jste prošvihly předchozí proměny, nezapomeňte se podívat na novou image drobné policistky Věry a sympatické letušky Simony.

Vlasy: Karolína Šímová, Advisor značky Schwarzkopf (ASK Akademie Schwarzkopf Professional)

Vizáž: Iva Davies (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Reklama

Související témata:

Načítám