Hlavní obsah

Sexuální libůstka? Chlap s dudlíkem

Foto: apartyshop.co.uk

Možná se to zdá neobvyklé, přesto baby sex existujeFoto: apartyshop.co.uk

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidská sexualita nezná mezí! Někdo je na holky, někdo na kluky, někdo na obojí a někoho vzrušuje pasovat se do role mimina. Místo podvazků a svůdného prádla je pro ně sexy partner v dupačkách, milostnou předehru nahradilo koupání a přebalování! Zdá se vám to přitažené za vlasy? Čtěte!

Článek

Jsou dospělí, mají běžná zaměstnání, leckdy i rodiny. Ale také mají velmi neobvyklou sexuální zálibu. „Hrají“ si na mimina, nosí dupačky, plenky a nepohrdnou ani dudlíkem. A tohle všechno spolu s pečující „maminkou“ či „tatínkem“ je dovede až k vrcholu.

Víc to baví muže

Říci, kolika lidí se toto sexuální zaměření týká, nelze, ale podle odborníků nejspíš nepůjde o nijak závratné číslo. Ale už jen vzhledem k tomu, že existují specializované obchody prodávající pomůcky pro takzvaná „dospělá mimina“, jich přece jen pár bude. „Pokud vím, víc to baví muže. Podstatou je stylizace do role mimina s dupačkami, plínkami, přebalováním a koupáním. A s tím vším je spojeno jejich vzrušení,“ potvrzuje sexuolog Ondřej Trojan z TH kliniky.

Říkáte si, co na tom může být vzrušujícího? Jednoduše je to další důkaz toho, že lidská sexualita je pestrá a libůstky jsou různé. „Freud by nejspíš pravil, že jde o jakési ustrnutí v anální fázi vývoje sexuality, fascinace péčí o otvory, trochu hysterické vyžadování lásky a pozornosti, k tomu jistá bezmoc a podřízenost,“ vysvětluje Ondřej Trojan. Proto také leckdy baby sex tak trochu souvisí se zaměřením na sado maso či BDSM.

Foto: Latex Fashion

Můžete mít plenu, body i bryndák pro dospěléFoto: Latex Fashion

Foto: Latex Fashion

K dostání je také dudlík a capáčkyFoto: Latex Fashion

Věděli jste, že…

  • Podle lékaře a psychiatra Sigmunda Freuda prochází každý člověk pěti fázemi vývoje sexuality.
  • První fází je Stadium orální, které trvá zhruba první rok života. Zdrojem většiny pudového uspokojení je v té době oblast úst (sání z matčina prsu, cucání palce či dudlíku,…)
  • Druhou fází je Stadium anální, které nastává někdy mezi druhým a třetím rokem batolete. Zdroj uspokojení se nyní koncentruje spíše na oblast vylučování. Dítě pomalu začíná objevovat možnost kontroly nad vlastním vylučováním a je nadšeno. Je to první věc, kterou může ovlivnit jen a jen svou vůlí.
  • Třetí fází je Stadium falické, které zahrnuje zhruba čtvrtý rok života, kdy zdrojem uspokojení začíná být oblast genitálií. V této době jsou děti fascinovány nahým tělem či rozdíly mezi pohlavími.
  • Čtvrtou fází je Stadium latence, které trvá zhruba od pěti let do začátku dospívání. V této době je sexualita a s ní spojené tužby spíše zatlačena do pozadí.
  • Pátou fází je Stadium genitální, které se objevuje zhruba mezi jedenáctým a dvanáctým rokem. Navazuje na falické stadium a v tomto stadiu se sexuální vývoj člověka v podstatě dokončuje.
Foto: Adult Baby Shop, Latex Fashion

Je libo obleček a kalhotky pro velká miminka?Foto: Adult Baby Shop, Latex Fashion

Foto: Cutestoneofall, Latex Fashion

Výběr oblečků je poměrně velkýFoto: Cutestoneofall, Latex Fashion

Sehnat se dá všechno

Jakkoli se nám to může zdát „nenormální“, není potřeba se nad takovými lidmi pohoršovat. V žádném případě tato záliba nemá nic společného s pedofilií! „Řadil bych to mezi neškodné radosti. Když třeba takový muž nalezne vhodnou pečovatelku, může to být skvělý pár, byť občas v dupačkách,“ říká Ondřej Trojan.

A některé sexshopy nabízejí pro baby sex řadu speciálních pomůcek, od plen v dospělácké velikosti přes kalhotky na pleny, dupačky, „dětská body“ až po dudlíky, capáčky či rukavičky. Navíc pro ty, které až tak neláká období novorozence, jako spíš batolete, existují například „rozkošné“ batolecí šatičky. Pokud tak třeba muži naopak touží po tom projevovat lásku „malé hezké holčičce“, může jim jejich sen splnit i partnerka, která si už na pískovišti dávno nehraje.

A v zahraničí jdou ještě dál! Nabízejí i miminkovský nábytek ve velikostech pro dospělé, takže je možné sehnat například dětské postýlky, jídelní židličky, ohrádky či kolébky, které unesou i stokilového chlapa.

Tak co si o tom myslíte? Je to podle vás neškodná záliba, nebo už je to přece jen trochu moc? Zapojte se do diskuse pod článkem.

Reklama

Související témata:

Načítám