Hlavní obsah

Spočítejte si číslo svého jména. Prozradí váš osud!

Foto: thinkstock

Změnit můžete v životě hodně věcí. I jméno a s tím ovlivnit svůj osud...Foto: thinkstock

Reklama

Můžete si upravit osud tím, že si změníte jméno? Přinejmenším ovlivnit ano. Spočítejte si s námi své osudové číslo a zjistěte, jak to mít se sebou jinak. Šťastněji, úspěšněji...

Článek

Každá číslice má již od doby Pythagora jisté vlastní vibrace a význam. Totéž udělal s písmeny, a to tak, že je převáděl na čísla. Zjistěte, jak jste na tom vy! Veronika, Nika… Bez dlouhého přemýšlení víte, která z podob vašeho jména je vám milejší. Nyní máte možnost zjistit, proč tomu tak je. Zrovna tak pochopíte, proč některé z vás oslovovali rodiče v dětství jinak než vaším jménem. Jakou vlastnost ve vás posilovali? Napadne vás jméno dítěte, když ho poprvé držíte v náručí? Asi bude to pravé.

Začněte tím, že si napíšete svoje datum narození a jednotlivá čísla sečtete. Výsledkem musí být jedno číslo, tedy například číslo 10, 1 + 0, bude ve výsledku 1. To je životní číslo, osudové, které má klíčový význam, ukazuje na základní vlastnosti a úkoly jedince v životě. Například Elizabeth Taylor se narodila 27. 2. 1932, 2 + 7 + 2 + 1 + 9 + 3 + 2 = 26, 2 + 6 = 8, její životní číslo je 8.

Význam čísel:

  • 1 nezávislí, přímočaří lidé, tvrdohlaví, s vůdcovskými schopnostmi, hrozí jim osamocení
  • 2 mírumilovní, komunikativní na emocionální úrovni, neumí se vyrovnat se stresem
  • 3 tvořiví, vynalézaví, šarmantní, družní, měli by si dávat pozor na ostrý jazyk, aby neublížili
  • 4 důslední, pořádní, praktičtí, stabilní, pokud si neodčerpají energii až ke ztrátě sebedůvěry
  • 5 svobodní, motivující, zodpovědní, se silnou vůlí, odpor k příkazům, dokážou zveličit starosti
  • 6 smysl pro rodinu, harmonii, tvořivost a lásku, oslabuje neustálé váhání s prvky pokušení
  • 7 otevření, vzpurní, učící se z vlastních zkušeností, emocionální, soucitní, duchovně založení
  • 8 mají organizační schopnosti, vytrvalost, dobrý úsudek, nutnost zachování jednoty dávání a braní
  • 9 zodpovědní za sebe i za druhé, potřeba učit se, poznávat a analyzovat, hrozí přetíženost
Foto: isifa

Ženy často přijímají jméno svého muže. Jak jste to s partnerem měli vy?Foto: isifa

Číslo jména vypovídá o nitru, duši člověka, je nazýváno duševním číslem. Duševním číslem, jménem, můžete posílit či zmírnit to, co potřebujete. U ženského příjmení počítejte to, které máte v současné době, protože jste pod vlivem písmen, které používáte. Nyní se podívejte do přehledu, jak přiřadit písmena k číslům:

Jméno Elizabeth Taylor dává po součtu písmen 5-3-9-8-1-2-5-2-8-2-1-7-3-6-9 číslo 8, i její duševní číslo je tedy pod vibrací osmičky. Organizační schopnost a vytrvalost je u Elizabeth Taylor zřejmá. Dobrý úsudek, spolu s obchodním talentem, ji vynesl mezi nejbohatší ženy světa. Jen její parfémy vydělaly stovky milionů dolarů. Proč tedy tolik zklamání v lásce? Zachovala rovnováhu mezi dáváním a braním?

Víme, že ne. Jednou nesmyslně štědrá, jindy lakomá. Pomohla by jí změna jména? Přijala-li by příjmení například Burton, ocitla by se niterně pod vlivem 7. Sedmička by jí nabídla poučení se z vlastních zkušeností a posílení duchovního cítění. Takový Facebook si nadělil 4, praktičnost a stabilitu, a pokud se nepřetíží, neztratí sám v sobě, budeme ho používat ještě dlouho.

Po sňatku přijímáte mužovo příjmení, dostáváte se pod podobná vibrační čísla, jako má váš partner, což by vám mělo usnadnit soužití. To je i důvod, proč si řada rozezlených exmanželek bere instinktivně zpět svá rodná příjmení, aby skutečně zapomněla. Ty, kdo si přejí zachovat svou jedinečnost, si zpravidla po vstupu do manželství ponechávají své rodné jméno. A umělci? Řada z nich vystupuje pod pseudonymem, který je napadne instinktivně, pravidlem je větší úspěch.

Každý, kdo má se svým jménem problém, může zkusit totéž. Proč se necítit lépe či nebýt ve svém oboru úspěšnější? Ten, kdo váhá, si může pohrát s čísly, a kdo ví, co udělá změna či ubrání jednoho písmenka.

Reklama

Související témata:

Načítám