Hlavní obsah

Stolky, které nejsou pro chlapy. A dámy okouzlí!

Foto: isifa

Kosmetické stolky jsou pouze pro ženy!Foto: isifa

Reklama

Muži mají pisoár, na který jim ženy nechodí. Ale co v domácnostech mají jen a jen dámy? Tradičně kosmetický stolek! Je stále velmi praktický a hodí se i do moderních interiérů. Nezdá se vám to? Přesvědčíme vás!

Článek

Studujete pečlivě návody, jak si udělat správný make-up, jenže pak do vás ráno v koupelně vrazí manžel a poté vás vyženou děti, že také potřebují k zrcadlu, a je po výsledku? Tak se doma porozhlédněte, nejlépe v ložnici, zda někde zbytečně nezabírá místo starý fíkus nebo drobnostmi zahlcená skříňka, ty vyhoďte a pořiďte si místo nich dokonalou „pracovnu pro ženy“ – kosmetický stolek. Jejich cena začíná na méně než třech tisících korunách!

Foto: kika

U toaletek jsou důležité zásuvky na všechny drobnosti a samozřejmě zrcadloFoto: kika

Trendy se mění

Ale nebojte, nebudeme vám doporučovat zdobené a bohatě vyřezávané toaletky, na nichž se bude hlavně usazovat prach.

K mání jsou moderní kousky vhodné do současných interiérů. Ty nejjednodušší vlastně tvoří jen stůl doplněný velkou plnovýsuvnou zásuvkou, v níž máte veškerou kosmetiku, líčidla, vlasové doplňky a šperky hezky vyskládané. Dostatečná velikost je zde opravdu důležitá, protože by pro větší přehlednost  měla mít každá věc své místo. Zrcadlo může, ale nemusí být součástí. Stejnou službu odvede i zrcadlo pověšené na stěně.

Foto: abitare

Kosmetické stolky patří mezi historické kousky, které najdou uplatnění i v současnostiFoto: abitare

Jestliže vám to dispozice dovolují, postavte stolek co nejblíže k oknu, denní světlo je pro líčení nejlepší. Pokud máte prostor jen někde v rohu, nezapomeňte na správné osvětlení. Protože často platí: Neumíte se nalíčit? Může za to zrcadlo!. Součástí dámského stolku je i pohodlný taburet nebo stolička.

Máte pocit, že už nesnesete další boje o zrcadlo v koupelně? Vyberte si z našich kosmetických stolků ten nejlepší pro vás!

Tenhle se hodí všude

Jednoduchý tvar, bílá barva a k tomu moderní provedení ve vysokém lesku zdobí stolek Kika Luxery. Majitelka má k dispozici dvě dostatečně velké zásuvky, neboť šířka toaletky je 120 a hloubka 42 centimetrů. Zrcadlo si budete muset dokoupit zvlášť. Cena stolku je 3390 korun.

Foto: kika

Foto: kika

Inspirace dovolenou

Kdo miluje kovaný nábytek tak oblíbený ve Středomoří, jistě ho zaujme i toaletní stolek 1102 se zrcadlem. Je vyrobený z černého kovu a dřeva z anglické třešně. Rozměr činí 90 x 42 centimetrů a cena u firmy Intena ložnice včetně taburetu je 4500 korun.

Foto: intena-lo nice

Foto: intena-lo nice

Jako pro princezny

Bílý toaletní stolek IKEA Hemnes s několika zásuvkami a háčky na šperky doplňuje zrcadlo. Lze ho kombinovat s dalšími kousky nábytku ze stejné kolekce. Má šířku 100 a hloubku 50 centimetrů a koupíte ho za 5490 korun.

Foto: ikea

Foto: ikea

Pokud uvažujete o tomto stolku, dobře děláte, protože Co letí v bydlení? Romantický styl!.

Pro romantické duše

Do romantického interiéru se hodí i tato toaletka vyrobená ze sosnového masivního dřeva. Disponuje uzavíratelnou skříňkou, čtyřmi zásuvkami a zrcadlem. Internetový obchod Nábytek masiv ji prodává za 8620 korun.

Foto: nabytek-masiv

Foto: nabytek-masiv

Opravdu luxusní kousek

Moderní styl zdobí i toaletku Hesperide značky Schönbuch, která kombinuje kovové nohy se dřevem opatřeným moderním lesklým černým lakem. Dvě úložné zásuvky po okrajích doplňuje sklopné zrcadlo s osvětlením. Pokud ho nepotřebujete, složíte ho dolů a vše je dokonale uklizeno. Cena u firmy Abitare činí 145 908 korun.

Foto: abitare

Foto: abitare

Vybrali jste si? A najdete na toaletku doma místo, nebo stále budete bojovat o svůj prostor s rodinou v koupelně? Napište nám to v diskusi pod článkem!

Reklama

Načítám