Hlavní obsah

Tajná valentýnská proměna: Přítel Radky nic netušil!

Foto: Jakub Jurdič

Radka se na proměnu moc těšila. A její přítel? Nic netušil!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtenářka Radka z Píště u Opavy vyrazila spolu s partnerem do Prahy. Ve dvě ráno! A zatímco on byl u kamaráda, Radka s námi tajně absolvovala kompletní proměnu. Jaká byla jeho reakce? Podívejte!

Článek

Nová barva, změna líčení, několik módních stylingů a nakonec i romantická večeře. Zní to jako valentýnský sen? Dost možná, má to ale jeden velký háček. Radka svému příteli nic neřekla! Pod záminkou plánované návštěvy přátel vyrazili uprostřed noci do Prahy. Přítel Zdeněk šel za kamarádem. A Radka? Tajně přímo do náruče našemu týmu! Jak partner reagoval, když odpoledne dorazil do hotelu a dozvěděl se, že má Radka překvapení včetně dokonalé večeře u krbu? Vše uvidíte ve videu!

Jak se vám Radka v novém líbí? Podívejte se také na nečekanou proměnu maminky, kterou pro ni vymyslela její dcera.

Vlasy: Radovan Kouba (Kadeřnický ateliér Kotlár). Vizáž: Iveta Vrátilová (MA-DA Makeup Network). Styling: Mariya Patrovská. Za zapůjčení oblečení, bot a doplňků děkujeme obchodům F Store Palladium, Mohito, C a Marks

Děkujeme pražskému hotelu Aria a restauraci Coda za spolupráci a poskytnutí prostor k natáčení!

Reklama

Načítám