Hlavní obsah

Trik na dlouhé nohy? Vysoký pas!

Foto: Vero moda

Vysoký pas vám vykouzlí extra dlouhé nohy!Foto: Vero moda

Reklama

Už jste ho viděla? Oblečení se zvýšeným nebo projmutým pasem kraluje jarním kolekcím. Je sexy, slušivé a skvěle tvaruje postavu! V čem to bude letos slušet vám?

Článek

Pro všechny ženy je tu dobrá zpráva. Nemusíte řešit větší zadeček, nebo naopak rovnou siluetu, tyhle modely vám rozhodně padnou! Připravili jsme pro vás spoustu kousků, které si jistě na první pohled oblíbíte.

Šatům a topům přijdete na chuť!

Milovnice módy mají možnost se konečně vyřádit! Podobných modelů je v buticích opravdu spoustu, takže stačí jen kombinovat a vytvářet originální outfity. Kratší topíky nebo šaty je možné doladit úzkými kalhotami nebo džínami. Odvážnější mohou vyzkoušet i barevné kalhoty k delším šatům, což je model, který je vidět v kolekci Dolce Avšak pozor, tohle je poměrně tenký led a snadno vznikne módní faux pas. Rozhodně nic nelze pokazit legínami různých délek, které se hodí k drtivé většině topů i šatů se zvýšeným pasem.

Na foto: H, Topshop, Otto

Na foto: 2x H, vpravo Topshop

K podobnému outfitu se pak skvěle hodí sportovní boty, baleríny i lodičky na vysokém podpatku. Aprílové počasí si z nás ještě stále tak trochu tropí žerty, nezapomeňte na volbu vhodného sáčka, samozřejmě jak jinak než vypasovaného.

Na foto: Dolce

Móda bokovek ustupuje

Bokovky jsou pořád ještě velmi oblíbené a setkáváme se s nimi na každém kroku. Sehnat kalhoty (a hlavně džíny) s vysokým pasem může být dnes ještě stále problém, jisté však je, že jejich popularita pořád stoupá a vysvětlení je jednoduché. Kalhoty s vysokým pasem sluší jakémukoli typu postavy. V kombinaci se zastrčenou košilí vytvoříte lehoučký, elegantní a pohodlný styl.

Na foto: Mango

Sukně se zvýšeným pasem

Zavinovačky nebo sukně balonového typu a vysoký pas jdou prostě dohromady. Jsou zároveň velmi módní záležitostí, takže by neměly ve vašem šatníku chybět. Mají obrovskou výhodu, protože skryjí nedostatky v podobě většího bříška nebo boků. K takové sukni padne košilka nebo top. Nic nepokazíte, když vsadíte na jednoduchost. Výsledný dojem je opět velmi harmonický, svěží a nenucený.

Na foto: Mango

Rebelka, nebo podnikatelka?

Módní kousky jsou mnohdy inspirovány minulými léty. A do retra jistě vyšší pas patří. I zde se nabízí šance kombinovat, jak se vám zachce. Například plátěné šaty, popřípadě košili s páskem, které patří mezi nej jarní trendy letošní sezony, lze dozdobit širokou škálou střihů a stylů. Jeden model tak nabízí pestré využití a je pouze na vás a momentální náladě, jestli zrovna dáte přednost formálnímu nebo rebelskému outfitu.

Na foto: Mango, uprostřed Otto

Overaly a vrstvené šaty pro pohodlí

Trendy vzhled a maximální pohodlí zajistí dlouhé či kraťasové overaly. Jejich hlavní výhodou je jednoduchost, připadáte si jako v pyžamu, a přesto vypadáte sexy a vkusně zároveň. Mnoho žen už overalům přišlo na chuť – budete mezi nimi i vy? Šaty v mnoha případech ovládla asymetrie – pokud k tomu přidáte ještě trendovou jarní barvu a vysoký pas, pochvala okolí vás nemine. V tomto případě platí pravidlo, že když jednou zkusíte, nikdy už nepřestanete. Jednoduše řečeno, až zjistíte, jak moc vám vysoký pas sluší, nebudete se chtít tohoto módního „zlepšováku“ vzdát.

Na foto: overaly H, šaty Topshop

S opaskem, nebo bez?

Jestli se budete cítit lépe s opaskem, nebo bez, je třeba vyzkoušet. Většinou však záleží hlavně na střihu modelu. Obojí vypadá skvěle, ale jinak sedí postavě – zvolte třeba kompromis – opasek, který se dá dle potřeby vyjmout. Navíc díky tomu můžete opasky vždy barevně sladit se zbytkem outfitu.

Na foto: košile Otto, overal a šaty bonprix

Pokud ještě podobný model nemáte v šatníku, je třeba to rychle napravit. Skvělá zpráva je, že pro něj nemusíte nikam daleko, dostupné jsou všude.

Reklama

Související témata:

Načítám