Hlavní obsah

XXL bloggerka dobývá svět módy!

Foto: leblogdebigbeauty.com

Stephanie Zwicky se vždy chtěla věnovat móděFoto: leblogdebigbeauty.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadá úžasně, vede úspěšný blog, který čtou tisíce lidí po celém světě, módní experti nadšeně vzdychají nad jejím stylem a… má rozměry XXL! Že jste o ní ještě neslyšela? Je na čase to napravit! Seznamte se se Stephanií Zwicky, která se svá kila naučila hrdě nosit! A propos, hádala byste této sympatické tmavovlásce třiatřicet let?

Článek

Takový cit pro styl, jako má Stephanie, má málokdo. Odjakživa snila o tom, že se bude věnovat módě, ale tím, do jaké míry se jí svého snu podařilo dosáhnout, nejspíš překvapila i sama sebe. Svět módy je neúprosný. Světoví návrháři začínají teprve teď pomalinku tvořit oblečení ve větších velikostech a pracovat v tomto byznyse, když se do něj sama nevejdete, je sakra těžké. Jak se jí to povedlo?

Jak to všechno začalo

Stephanie je původem Švédka, ale několik let žije v Paříži. Bloggovat začala v roce 2005, svůj nynější blog, vtipně nazvaný Le Blog De Big Beauty (Blog velké krásky), ale založila až o tři roky později. A proč se rozhodla začít s bloggováním? Chtěla ženám ukázat, že na stylovém oblékání není nic těžkého a že na to nemusíte mít ani velikost 36, ani tučné konto!

Stephanie se nebojí obléct si i modely, na které by si většina plnoštíhlých žen netroufla

Čím více promyšlených modelů na svém blogu uveřejňovala, tím více lidí na něj klikalo. Z jejího blogu se stal fenomén. Stephanie se začala objevovat v médiích a dopracovala to až na stránky francouzské Elle – jako modelka. Kromě toho také „brigádničí“ jako stylistka a ráda by se vrhla i na hereckou dráhu. Sama ale říká, že uchytit se ve filmu není s její postavou zrovna snadné. Nicméně ani tak se nenudí, francouzská oděvní značka La Redoute ji totiž oslovila s nabídkou, aby pro ně navrhla vlastní plus size kolekci nazvanou „The Big Beauty Collection“, a další spolupráce s módními značkami jsou na spadnutí.

XXL mezi XS

A jak se vůbec cítí žena s velikostí XXL mezi všemi těmi štíhlými lidmi v módní branži? Podle jejích slov dobře. Se svou postavou se totiž smířila. Jak ale říká, nebylo tomu tak vždycky. I ona během dospívání bojovala sama se sebou, snažila se hubnout, až nakonec to, jak vypadá, přijala. Snaží se být pozitivně naladěná a stejnou atmosféru chce přenášet i na ženy, které sledují její blog a mají podobný problém s váhou.

A kde krásná bloggerka shání své úlovky? Nejčastěji nakupuje v běžných obchodech, jako jsou H, Marks, Debenhams nebo Dorothy Perkins, i když je pravda, že vlastní i pár značkových kousků. Klíčem k tomu, že dobře vypadá, ale není oblečení jako takové. Krásná Švédka ho totiž v první řadě umí nosit! Spousta silných žen se za svá kila stydí a snaží se jakýmkoli způsobem zakamuflovat. Váhu, jakou má Stephanie, přitom nijak nezamaskujete. Můžete se schovávat do tmavých barev, nebo se svou postavu naučit stylově oblékat. A to bloggerka zvládá na jedničku.

Foto: leblogdebigbeauty.com

Foto: leblogdebigbeauty.com

Dřív se snažila zhubnout, ale teď už je se svojí váhou smířená

Kde sehnat módu XXL v ČR?

Vymlouváte se, že se kvůli své nadváze nemůžete hezky oblékat? Jak vidíte, tak to jde! Nadměrné kousky za rozumné ceny seženete u značky F (v síti Tesco nebo v pražském Palladiu), C, Takko, H, Debenhams nebo Marks.

Baví móda i vás? Nenechte se odradit kilogramy navíc a jděte na to hravě jako Stephanie!

Reklama

Související témata:

Načítám