Hlavní obsah

1 svetr, 4 outfity: Slušet vám bude se sukní, džínami, nebo elegantními kalhotami

Foto: M&Co

Foto: M&Co

Reklama

Svetry s výšivkou jsou už nějakou dobu v módních kolekcích velice trendy. A jestli se vám líbí, máme pro vás skvělou inspiraci. Sestavili jsme čtyři stylové outfity, ze kterých si vyberou ženy v každém věku.

Článek

Květinové výšivky ovládly svět módy a můžete je najít na topech, svetrech, mikinách, šatech, džínách, ale i na doplňcích, jako jsou kabelky, psaníčka či elegantní a sportovní obuv. A pokud jste si i vy zamilovaly tento něžný ženský trend, podívejte se na naše dnešní kombinace. Ukážeme vám, jak skvěle lze využít jediný květinový kousek – vnese vám alespoň trochu jara do šatníku a zároveň vás bude hřát. Tady jsou čtyři možnosti, jak si vyšívaný svetr užít.

S košilí a džínami

Nevíte si rady, s čím vším svetr s výšivkou sladit? Začněte jednoduše. Bílou košili a modré džíny už určitě máte. Vezměte je tedy jako základ, přičemž límeček nechte ze svetru decentně vykukovat – bude to působit elegantně. Vše mohou podtrhnout barevné kozačky a kabelka, ale samozřejmě nic nezkazíte ani černými doplňky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. košile Lindex, 799 Kč; 2. kabelka Mango, 899 Kč; 3. svetr M&Co (prodává Zoot), 1149 Kč; 4. džíny Bershka, 599 Kč; 5. kabát H&M, 1799 Kč; 6. kozačky Deichmann, 999 KčFoto: Archiv firem

S kostýmkem

Šedý svetr s květinovým motivem skvěle vynikne i ve vínovém kostýmku s dvouřadým volnějším sakem. Celý outfit perfektně doplní jednoduché bílé tenisky, které se nemusejí bát obout ani starší dámy – tahle obuv je omladí stejně jako pastelově růžový batůžek a výrazné hodinky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. sako Marie Lund (prodává Van Graaf), 3499 Kč; 2. batůžek Reserved, 799 Kč; 3. svetr M&Co (prodává Zoot), 1149 Kč; 4. kalhoty Marie Lund (prodává Van Graaf), 2499 Kč; 5. hodinky Skagen (prodává Answear), 4999 Kč; 6. kožené tenisky Vagabond (prodává Humanic), 2599 KčFoto: Archiv firem

S elegantní sukní

Netradiční kombinace vznikne sladěním svetru se zbytkem outfitu v zelených a zelenkavých barvách. Výsledek můžete vyšperkovat třpytivými kozačkami, které budou třešinkou na dortu podobně jako kabelka s širokým sportovním popruhem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice H&M, 349 Kč; 2. třpytivé kozačky Zara, 1999 Kč; 3. svetr M&Co (prodává Zoot), 1149 Kč; 4. sukně Lindex, 699 Kč; 5. kabátek Mango, 1999 Kč; 6. kabelka Reserved, 699 KčFoto: Archiv firem

S koženkovou sukní

Nosíte rády krátké sukně a nebojíte se ukázat dlouhé nohy? Vsaďte na koženou či koženkovou minisukni s efektním prošíváním. Rebelský look vám dodají kozačky se stříbrnou špičkou a červená čepice koženkového vzhledu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát H&M, 1499 Kč, 2. kožené boty Mango, 2499 Kč; 3. svetr M&Co (prodává Zoot), 1149 Kč; 4. sukně Mango 799 Kč; 5. kabelka Zara, 1299 Kč; 6. čepice Bershka, 299 KčFoto: Archiv firem

Která varianta se vám líbí nejvíc?

Reklama

Načítám