Hlavní obsah

Pryč s kalhotami, letos frčí sukně. V kombinaci se svetrem vám zima nebude!

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nosíte v zimě rády sukně a stále hledáte nové inspirace, jak je kombinovat se zbytkem outfitu? My jsme je dnes sladili především s hřejivými svetry a přinášíme vám rovnou čtyři módní návrhy.

Článek

Hřejivé svetry jsou v zimě vaším nepostradatelným společníkem, a tak je jisté, že se bez nich neobejdete ani v kombinaci se sukněmi. Volte raději jednobarevné kousky, jinak by se totiž mohlo stát, že koupíte jeden výrazný svetr a budete mít potíže ho s čímkoliv zkombinovat. Nebo si dopředu rozmyslete, jak ho budete párovat s vašimi stávajícími kousky. Tady je malá inspirace.

S černým rolákem

Černý rolák by měl být základem každého dámského šatníku, neboť ho hravě sladíte s čímkoli. A proto jsme k němu přidali v prvním outfitu zajímavou vzorovanou sukni z úpletu, která má trendy midi délku. Je tedy lepší vybrat si k ní boty na podpatku a přidat ještě crossbody kabelku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Mango, 249 Kč; 2. kabelka Stradivarius, 549 Kč; 3. rolák Stradivarius, 699 Kč; 4. sukně Zara, 899 Kč; 5. kožíšek H&M, 1499 Kč; 6. boty Reserved, 999 KčFoto: Archiv firem

Volání jara

Už máte dost tmavých barev, kterých jsou v zimě zpravidla plné ulice, a vaše srdce touží po veselých odstínech a květinových vzorech? My říkáme: rozhodně do toho jděte a nebojte se zazářit třeba v kanárkově žlutém svetru a rozevláté pestré sukni.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. bunda Bershka, 1299 Kč; 2. kabelka Calvin Klein (prodává Van Graaf), 3499 Kč; 3. svetr H&M, 599 Kč; 4. sukně Stradivarius, 799 Kč; 5. klobouk Simple (prodává Answear), 899 Kč; 6. kozačky Deichmann, 699 KčFoto: Archiv firem

Červený akcent

Černá, bílá, červená a šedá. To jsou barvy, které spolu dokonale fungují a dokážou vytvořit velmi příjemný harmonický celek. Proto si letos pořiďte červený svetr, který je in, a oblékněte pod něj bílou košili dohromady s kostkovanou zavinovací sukní. Vytvoříte tak elegantní kombinaci, která se hodí do práce, ale i večer na kulturní akce.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. košile Lindex, 799 Kč; 2. kozačky Mango, 2499 Kč; 3. svetr Stradivarius, 999 Kč; 4. sukně Bershka, 599 Kč; 5. kabát Apriori (prodává Van Graaf), 5499 Kč; 6. šála Esprit, 849 KčFoto: Archiv firem

S leopardem

Patříte k milovnicím černých outfitů od hlavy až k patě? Zkuste je projednou „rozstřelit“ výrazným vzorovaným svetrem, který bude dominantou a přesto skvěle doplní váš look rockerky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. čepice Zara, 499 Kč; 2. boty Deichmann, 699 Kč; 3. svetr H&M, 899 Kč; 4. sukně Mango, 799 Kč; 5. bunda Lindex, 1899 Kč; 6. kabelka H&M, 749 KčFoto: Archiv firem

A jaký outfit se líbí vám?

Načítám