Hlavní obsah

10 vět, které při sexu nikdy nesmí zaznít!

Foto: Pressmaster, Shutterstock.com

Jediné slovo či krátká věta mohou zabít touhu během vteřinyFoto: Pressmaster, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umět mluvit s partnerem o intimních věcech, nebát se být otevřený a upřímný, to je samozřejmě v pořádku. Jsou ale věci, které byste nikdy při sexu říkat neměli. Tohle je deset z nich.

Článek

Schopnost povídat si o svých představách, touhách, o tom, co se vám líbí, co ne, je pro fungující vztah velmi důležité. Intimní komunikace je potřebná. Přesto jsou věci, které by v posteli nikdy zaznít neměly! Britská sexpertka Tracey Cox jich popisuje deset.

1. Ano, ano, Honzo!

Na tomhle zvolání není samozřejmě nic špatně, pokud se ovšem váš partner skutečně jmenuje Honza. Celých 80 procent lidí při milování s partnerem sní o někom jiném, ale nepřiznávají se k tomu, že svůj protějšek ve své mysli právě proměnili v Leonarda DiCapria. „Není nic špatného na vašich fantaziích, ale nesmíte v zápalu vášně vyhrknout špatné jméno,“ varuje Tracey Cox.

2. Takhle ne!

Tahle dvě slova ještě spolu s větou „Co to děláš?“ patří k naprostým zabijákům vášně. „Jsem rozhodně pro, aby si partneři dávali najevo, co se jim líbí a co ne. Ale musí to přicházet v pravou chvíli a správným způsobem,“ tvrdí Tracey Cox. Místo slov mnohdy stačí navést partnerovu ruku.

3. Už jsi skončil, nebo ne?

Tohle vážně ne! Přiznat se k tomu, že si nejste jisté, zda vaše tělo partner již opustil, nebo ne, je obrovská chyba. Snad 90 procent mužů má totiž větší či menší obavy o velikost své chlouby, a jestli vy jen jediným slovem naznačíte, že není dost velký, zničíte ho!

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Nesplést si jméno svého partnera je základFoto: Lucky Business, Shutterstock.com

4. Můžeš zrychlit?

Tahle věta v překladu znamená: „Proboha, dělej, už mě to nebaví.“ Sex má ale být něčím zábavným, co nechcete, aby vůbec kdy skončilo. V praxi to tak samozřejmě ne vždy je, ale vyplatí se předstírat.

5. Měl(a) bys vážně začít zase cvičit

Ano, i tohle jsou někdy lidé schopni uprostřed žhavých chvilek říct. „Jedna žena se mi svěřila, že jí manžel uprostřed sexu řekl následující: Víš, jak ses mě nedávno ptala, jestli jsi trochu nepřibrala? Tak malinko ano,“ popisuje Tracey Cox.

Na tohle ale opravdu pozor. Každý má určité pochybnosti o svém vzhledu a není nikdy zranitelnější, než když je nahý v posteli s někým, koho miluje.

6. Co se děje? Nemáš na mě chuť?

Je řada důvodů, proč mají muži momentální problém s erekcí, a to, že byste je nepřitahovala, bývá ten nejméně častý. Spíš je za tím alkohol, únava nebo stres.

7. Teď nemůžeš přestat

V ideálním světě by lidé končili milování ve stejný okamžik a se stejně uspokojivým pocitem. Jenže svět není dokonalé místo.

„Někdy se jeden z partnerů cítí méně nasycený, druhý se ho snaží uspokojit, ale jednoduše mu došly síly na cokoli. Když se to stane, je hezké být rád za partnera a ocenit už jen to, že se snažil,“ tvrdí Tracey Cox. Samozřejmě to nesmí být každodenní praxe, to je pak známka toho, že je váš partner sexuální sobec!

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Žádné narážky na chloubu vašeho protějšku. Na to opravdu pozorFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

8. Už?

Strach z předčasné ejakulace a z toho, že nedokážou partnerku uspokojit, je spolu s bodem čtyři nejčastější mužskou obavou. I když se mu to ale stalo, nemluvte o tom! Jsou přece i jiné způsoby, jak se dopracovat k vrcholu.

9. Tohle musím vzít

„Jeden z pěti lidí přiznává, že během sexu zvedl telefon nebo odepsal na sms. Pokud to ale není opravdu otázka života a smrti, někdo z vašich blízkých není vážně nemocný nebo nečekáte telefon s informací, že jste vyhráli v loterii, říkáte tím partnerovi ,sorry, ale tenhle hovor je pro mě zábavnější a důležitější než sex s tebou´,“ říká Tracey Cox.

10. To není normální

Nemusíte souhlasit se vším, co chce váš protějšek vyzkoušet. Pořádně si ale rozmyslete, než něco nazvete nenormálním, divným či perverzním. Sexuální touhy jsou otázkou individuálního vkusu, každý preferuje něco jiného a nikdo a nic není špatně.

Taky se vám stal nějaký takovýhle postelový trapas?

Reklama

Související témata:

Načítám