Hlavní obsah

4 techniky, které z vás udělají šampiony orálního sexu

Foto: Profimedia

Překvapte vašeho partnera dokonalou technikou při orálním sexu. Co k tomu budete potřebovat? Malý trénink jazykaFoto: Profimedia

Reklama

Orální sex? Naprosto bezkonkurenční! Jenže aby potěšení ústy přineslo co možná největší možnou slast, je třeba mít trochu natrénováno. Znáte 4 typy cvičení, které zocelí potřebné svaly?

Článek

Díky orálnímu sexu se poznává tělo milované osoby a navazuje se s ním spojení. Ústa prostě jsou skvělý pátrací nástroj. Jenže, ostatně jako všechno „nářadí“, i ona potřebují údržbu, aby déle vydržela. Však to jistě znáte…

„Rafinovanější orálně genitální praktiky vyžadují dokonalou kondici čelistních svalů a úponů a samozřejmě jazyka. Lze dokonce bez nadsázky prohlásit, že pokud nemáte ústa vytrénovaná jako seržant od námořní pěchoty, hrozí vám zejména při déletrvajícím poskytování orálního potěšení akutní nebezpečí křeče čelisti.“ Přesně tohle říká Paul Joannides, odborník na sexuální výchovu americké mládeže. Naštěstí nejen on tvrdí, že jazyk a ústa se dají s trochou času zocelit. Jak?

Orální workout

Ženám doporučuje cucání banánů, okurek či úzkých láhví, mužům olizování své vlastní natažené dlaně nebo rychlé kmitání jazykem nahoru a dolů (i do stran), dokud je jazyk ještě v ústech. Tahle příprava by se podceňovat neměla.

A to i přes tvrzení, že nejlepší způsob, jak trénovat orální sex, je provádět ho. Jenže někdy není na kom. A když už je, a člověk se do orálního maratonu dá, měl by být připraven (a něco vydržet). Jenže právě tohle nejde bez tréninku. Tak i vy využijte volné chvíle před televizí, v dopravní zácpě, u vaření ke cvičení pro posílení svalů v ústech!

Foto: Profimedia

Jak to máte s orálním sexem vy?Foto: Profimedia

Cvičení č. 1

Vyplázněte jazyk, co nejvíc to půjde, a pokuste se dotknout špičky vašeho nosu. Přesně v ten moment zapojíte příslušné svalové skupiny. Setrvejte v této pozici a pusťte jazyk na špacír. Vykreslujte malá pomyslná óčka ve směru hodinových ručiček, pak přejděte k pohybu nahoru a dolů. Počítejte si sady. Začněte na deseti cvicích v jedné a svůj cíl neustále zvyšujte.

Cvičení č. 2

Mírně sevřete rty k sobě a jazyk o zuby zapřete tak, aby se dotýkal horního i spodního patra čelisti. (Nejspíš pár vteřin potrvá, než přijdete na správný způsob.) Jakmile této pozice dosáhnete, pohybujte jazykem dovnitř a ven. Až budete mít tento nácvik zvládnutý, udržte vaše ústa zavřená a kružte jazykem po celých ústech, ovšem udržujte předchozí pozici. Jazyk se musí dotýkat obou pater. Začněte na jedné minutě a časový interval časem prodlužujte.

Cvičení č. 3

Držte jazyk za zuby a mějte ho hezky plochý a uvolněný. V této pozici pohybujte širokou špičkou jazyka směrem nahoru a dolů, ze strany na stranu. Základní cvik se provádí v pěti sadách po deseti, přičemž každý pohyb by se měl „držet“ dvě vteřiny.

Foto: Profimedia

Čtyři cvičení z vás udělají šampiona v ústním mazleníFoto: Profimedia

Cvičení č. 4

Otevřete ústa dokořán, jako když chcete sníst nějakou svoji oblíbenou dobrotu. Pak jazyk střídavě vyplazujte a stahujte dovnitř. Začněte na pěti sadách po dvaceti a později si dávejte čím dál smělejší cíle. Pak už zvládnete všechno.

I nedostatečné otevření úst, které je považováno za jednu z nejčastějších chyb. Stejně jako příliš „mělké“ zasouvání penisu do úst. Mimochodem, olizování a cucání údu, které vede u mužů k orgasmu, prý podle průzkumu ovládá jen 10-20 procent žen! Ty ostatní netrénují, nebo k orálnímu sexu nemají tak kladný vztah. Ať tak nebo tak, dokonalí milenci se nerodí. Všechno je o zkušenostech.

A víte, jak si při bolestech čelisti stylově odpočinout? Podle rady britské sexuoložky Tracey Cox vyzkoušejte něco na španělský způsob. Vložte si penis mezi prsa a tlakem na ně ho zkuste hníst jako těsto. Hlaďte ho od hlavy směrem dolů, pomalinku se suňte níž a níž, pak ho olízněte a jemně kousejte. Ústa se vám v mezičase „dají dohromady“!

Foto: Archiv firmy

Před orální slastí, kterou mu připravíte, se vyzbrojte sexy prádlem. Úspěch zaručenFoto: Archiv firmy

A kolik toho vydržíte vy? Poskytujete partnerovi orální sex dlouhé minuty, nebo to po chvíli vzdáváte?

Reklama

Načítám