Hlavní obsah

Milování bez rozkoše? Napravte uspěchaného milence čtyřmi triky!

Foto: Thinkstock

Pro kvalitní sex je důležité, abyste byli sehraníFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pochopení správného načasování, hydrauliky a rytmu „pístu“ je někdy složité. Pak ženy svoje milence nemají napomínat a muži se nemají omlouvat! Za co? Za bolest při penetraci. Co s ní?

Článek

Paul Joannides, odborník na výchovu americké mládeže, ve své knize Sex je umět, chtít a vědět, zasvěceně vypráví o tématu pronikání penisu do pochvy s vědomím, že je nutné omlouvat většinu příslušníků planety Mars.

„Někteří muži používají penis jako beranidlo, vedeni přesvědčením, že žena má při souloži nejradši, když se do ní co nejvíce buší.“ Jeho skoro až věštecká slova potvrzují hojně se vyskytující diskuse na internetu.

Co když to drhne?

„Zabila bych muže, kteří na to jdou příliš hr, aniž by si ověřili, jestli už máte v klíně vlhko, a pak si vás, jakoby toho nebylo málo, pletou s kapsou u svých kalhot, do které se dobývají, když nemůžou najít klíče od bytu. Řekl jim někdy někdo, že ta jejich razance docela bolí?“ založila debatu třeba jistá Shauni, které se ostatní diskutující svěřily se svými pocity.

Pochopitelně se objevily názory o nezralosti některých mužů, amatérismu, zbrklosti a nedostatečných zkušenostech, ale i zdravotních „závadách“ od nedostatečné lubrikace po psychický blok z „čerstvého mateřství“. Možné je tedy všechno, ale řešení není nijak složité. Pokud je penetrace spojována s nepříjemnostmi, co radí odborníci?

Foto: Thinkstock

Bolesti při milování se zabránit dá, ale partner nesmí být moc hrrFoto: Thinkstock

Aby bylo milování příjemnější

Čtyři tipy přináší sexuoložka Amy Richardson z Floridy, která radí všem mužům a ženám na svém blogu – s cílem zlepšit některé nelichotivé statistiky zabývající se dosahováním orgasmu u žen v souvislosti s bolestivým stykem.

Vždyť hororové výsledky některých studií a výzkumů varují, že pouhých 25 procent dam je schopno bezproblémově si sex užít a vyvrcholit. Těm ostatním je doporučován následující postup.

1. Začněte pomalu

„Jakákoli penetrace by vždy měla začít pomalu, pokud se s partnerem – slovem i gesty – nedomluvíte na něčem jiném,“ popisuje sexuoložka s tím, že pomalé a opatrné pohyby vytvoří pocit bezpečí a připraví tkáně vulvy na vzrušení. Následně se intenzita pronikání může zvyšovat, a to včetně rychlosti, hloubky a síly.

2. Brzděte válečníka

Pronikání jen špičkou penisu patří mezi skvělé způsoby, jak s citem dráždit ženský klín, a to bez ztráty kytičky, jak se tak říká. Stupňovat dráždění se může vždycky, stejně jako prohlubovat pohyby „pístu“. Málokdy se však vrátíte na začátek, když už je bolest na světě, takže nespěchat, vážení! V autě se taky nejčastěji rozjíždíte na jedničku, i když to jde i na trojku… V případě, že milenec nechápe, vsuňte mezi váš trup a jeho penis ruku. STOP!

Foto: Thinkstock

Něhu a mazlení musí muže většiou naučit ženaFoto: Thinkstock

3. Věnujte si čas

Deset, patnáct minut stimulace ženského rozkroku špičkou penisu nikoho nezabije, i když je pochopitelné, že výron semene je kolikrát otázkou života a smrti, kdy se rozhoduje o vteřinách, než se to bílé nadělení vrazí do hlavy.

Dobře, ale stimulace dámského klína a jiných (!) erotogenních zón je neméně důležitá. A tady rozhodují minuty. Vydrž, Prťka, vydrž! Smyslný zážitek vás obou je skvělou odměnou!

Mimochodem, přípravu na poslední krok usnadní i použití lubrikantu.

4. Prolomte ledy

Po přípravném utkání nastává čas na plné proniknutí. „Dlouhý, pomalý a hluboký průnik vzrušení ještě zvýší a cesta bude volná,“ vysvětluje sexuoložka Amy Richardson, podle které v této fázi nic nebrání k plnému vychutnání intimního vztahu s partnerem.

Ovšem pokud ani po několika pokusech v těchto čtyřech bodech nedojde ke zlepšení a penetrace bude stále nepříjemná, je nutné navštívit sexuologa. Problém může být závažnějšího charakteru.

A co vy? Máte problém s bolestivým stykem? Nebo snad s uspěchanými milenci?

Reklama

Načítám