Hlavní obsah

5 doplňků pro posílení imunity

Reklama

S nástupem chladného podzimního počasí se jen málokdy zcela ubráníte virózám a běžnému nachlazení. Je nejvyšší čas posílit obranyschopnost organismu. Víme, které přírodní doplňky stravy mohou pomoci.

Článek

Bakterie a viry se na podzim šíří mnohem rychleji než v ostatních ročních obdobích. Vybrali jsme pro vás 5 přípravků od značky Natural Medicaments, které by vám mohly zpříjemnit sychravé podzimní dny a doplnit ztracenou energii.

Buďte vitální s graviolou

Graviola Anona je ověřený přírodní lék, který působí na normální činnost imunitního systému a celkově posiluje vitalitu organismu. Jihoamerický strom Graviola dává velké plody ve tvaru srdce, ve kterých se nachází mnoho cenných látek, které tolik potřebujete. Zdraví vám pomůže utužit přípravek na čistě přírodní bázi Graviola od značky Natural Medicaments.

Regevit – doplněk stravy

Odolnější vůči stresu s Regevitem

Cítíte se více unavení a bez života? Potřebujete posílit psychiku, která jde často ruku v ruce s fyzickým zdravím. Jako vhodný potravinový doplněk můžeme doporučit přípravek Regevit, který podporuje regeneraci celého těla a dodává mu energii. Základním stavebním kamenem tohoto produktu je vytrvalá bylinka zvaná rdesno, na kterou nedali dopustit také mistři bojových umění v Asii.

Cordyceps – doplněk stravy

Léčivá síla hub a bylin ukrytá v přípravku Cordyceps

Cordyceps známý pod názvem Housenice čínská představuje významný doplněk stravy. Housenice čínská je parazitující houba, které se daří ve vysokých nadmořských výškách čínských horských masivů. Sbírá se pouze ručně. V tradičním léčitelství má významné postavení už více než 5000 let. Můžete vyzkoušet tibetský klenot Cordyceps Premium 90 kapslí.

Spolehněte se na Super česnek

Česnek znáte všichni dobře. Jde o mimořádně zdravou plodinu, která je právem označovaná jako přírodní antibiotikum. Jenže ruku na srdce, kdo dokáže jíst česnek v čerstvém stavu a pravidelně? Mnohem přijatelnější možnost, jak využít léčebné síly česneku, jsou tablety. Doporučujeme vyzkoušet Super Česnek od značky Natural Medicaments. Pravidelným užíváním přispějete k přirozené obranyschopnosti svého organismu.

100% BIO šťáva z goji

Dejte přednost červené

Goji neboli kustovnice čínská představuje poklad tradičního čínského léčitelství. Červené plody jsou symbolem zdraví, krásy a plodnosti. Ochutnejte výbornou 100% BIO šťávu z goji, která v sobě uchovává řadu cenných látek v podobě esenciálních aminokyselin, vitaminů a minerálů.

Reklama

Související témata:

Načítám