Hlavní obsah

5 extra účinných cviků pro pevný zadeček a stehna

Foto: Martin Římánek

Trenérka Radka vám ukáže, jak správně cvičení provádět. Nejde totiž o rychlost ani počet opakování, ale hlavně o přesnost a poctivostFoto: Martin Římánek

Reklama

Co je pevné, to je hezké – a o partiích pod pasem to platí dvojnásob. Pokud vydržíte tyhle cviky dělat každý den, za měsíc budou vaše stehna a zadeček vypadat o dost lépe!

Článek

I trochu objemnější pozadí nebo širší stehna vypadají dobře, když se netřesou jako sulc, ale jsou pěkně tvarovaná a zpevněná. Pokud také toužíte po pěkně vypracovaných dolních partiích, s důvěrou se svěřte kondiční trenérce Radce Vandasové ze studia Fittop. Připravila pro vás sérii jednoduchých cviků, které určitě bez problémů zvládnete, klidně je můžete provádět doma v obýváku a nezaberou ani moc času. Dvacet minut denně může obětovat každý – a pěkná postava za to přece stojí, no ne?

„Neberte tuto dvacetiminutovku jako ucelený tréninkový plán, ale jako jeho část, která vám pomůže vytvarovat partie spodní části trupu. Nezapomeňte do svého týdenního programu zařadit také cviky na záda a střed těla. Pokud to všechno spojíte s vyváženým jídelníčkem a kardio aktivitou, zbaví se vaše tělo nadbytků a bude pěkné tvarované,“ radí Radka Vandasová.

Na závěr vzkazuje: „Všechny cviky provádějte 20x a celou sestavu opakujte po dobu 20 minut. S každým novým tréninkem byste toho měli stihnout více. Nepracujte nikdy na úkor techniky, kvalita má přednost před kvantitou!“ A my dodáváme: vydržte to poctivě celý měsíc, a pak se podívejte do zrcadla. Výsledek vám udělá radost!

Pokud máte ještě nějaké síly navíc, zkuste dnešní cvičení doplnit cviky na zpevnění středu těla. Můžou vás zbavit bolestí zad nebo hlavy. A když to s cvičením trochu přeženete? Víme, jak se bolestí svalů zbavit!

Reklama

Načítám