Hlavní obsah

5 nejlepších tipů na krásné spodní prádlo

Mezi vánočními dárky by rozhodně neměly chybět balíčky se spodním prádlem. Potěší nejen ženy. Když žena oblékne krásné spodní prádlo, potěší i svého partnera.

Článek

Podprsenka, která dobře padne a zároveň skvěle vypadá, to je přesně to, co ženy chtějí. Příjemný materiál a dlouhá životnost jsou přitom samozřejmostí. Podprsenka Fortuna Blue všechna tato očekávání splňuje. Kromě okouzlujícího odstínu modré ji zdobí originální ornamenty. Dělají z ní naprostý originál.

Push-Up podprsenka kanadské značky Wonderbra

Wonderbra umí!

Máte-li dojem, že by vaše prsa mohla mít větší objem, zvolte podprsenku s Push-Up vycpávkami. Jejich průkopníkem při zavedení na trh byla kanadská firma Wonderbra. Léta zkušeností z ní udělala naprostého odborníka v oboru! Podprsenka Triangle Push-Up je toho důkazem. Trojúhelníkové košíčky z výrazné krajky v sobě ukrývají vycpávky, které z vašich prsou udělají malý zázrak.

Podprsenka Maia 4D reaguje na teplo vašeho těla

Zázrak jménem Maia

Toužíte po podprsence, které se nebudete muset přizpůsobovat vy, ale která se ve všem podřídí vám? Taková podprsenka existuje! Jmenuje se Maia 4D. Ukrývá v sobě materiál, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se podle vašeho těla! Je vhodná pro jakákoliv prsa, včetně těch velkých. Zajistí vám celodenní pohodlí a především dokonalou oporu.

Košilka Helen Silver

Dopřejte si trochu luxusu

Darujete-li jako vánoční dárek luxusní noční košilku, zaručeně nešlápnete vedle. Košilka Helen Silver v sobě spojuje eleganci, pohodlí a luxusní vzhled. Je ušitá z jemného úpletu z viskózy a elastanu. To vám zajistí, že se v ní budete cítit jako v druhé kůži. Měkká krajka je příjemná na dotek, neškrábe, jen zdobí.

Hřejivý a elegantní župan Snela

Hutný župan, základ pro zimní čas…

Pořiďte sobě nebo vašim blízkým pořádný kvalitní župan, ve kterém se nejen ohřejete, ale navíc v něm budete vždy dobře vypadat. Župan Snela je ušitý z velmi jemného mikroplyše, který se postará o to, aby vám bylo teplo. Oblíbíte si ho nejen po koupeli. Design je decentní, župan zdobí pouze stříbřité sněhové vločky na klopách.

Reklama

Načítám