Hlavní obsah

5 outfitů na Valentýna, v kterých vám žádný muž neodolá

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Ať už se chystáte na první rande, nebo jen chcete s partnerem oslavit dlouholetý vztah večeří, neměl by vám přitom chybět elegantní outfit. A protože se blíží svátek zamilovaných, nezapomeňte vsadit na červené akcenty, které jsou pro Valentýn typické.

Článek

Možná patříte k lidem, které čtrnáctý únor nechává chladné. Ovšem důvod k veselí navíc se vždycky hodí a může příjemně okořenit společné soužití. Zvláště pokud se náležitě vystrojíte a ukážete se drahé polovičce i v trochu nevšedním světle. Nechte se tedy inspirovat pěti modely – zazáříte v nich ve stylové restauraci, ale i třeba na obyčejné procházce městem.

Na večeři

Červený svetr s potiskem, který jen nenápadně připomíná leopardí srst, odkazuje na současný trend zvířecích vzorů a dokonale hraje s kozačkami v petrolejové barvě. Sukně v mididélce patří do šatníku všech věkových kategorií a alespoň jednou za čas se ji vyplatí vynést.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: náušnice (Lindex, 149 Kč), svetr (Karen Millen, 2650 Kč), sukně (Karen Millen, 5800 Kč), kabelka (Tezyo, 595 Kč), semišové kozačky (Gino Rossi, 5100 Kč) Foto: Greta Blumajerová

Na toulky nočním městem

Maxišaty s vlněným kabátem oceníte díky příjemným materiálům i široké variabilitě pro různé druhy postav. Ženské tvary vám pomůže vyrýsovat moderní ledvinka v elegantním provedení či jakkýkoliv pásek nad boky. Co si vzít tuto kombinaci třeba na romantickou procházku městem?

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: náušnice (Lindex, 249 Kč), šaty (YAS, prodává Van Graaf, 1599 Kč), kabát (H&M, 2099 Kč), kabelka (Lindex, 499 Kč), kožené boty (Tezyo, 2233 Kč) Foto: Greta Blumajerová

Na vernisáž 

Výtvarné umění a móda měly vždy hodně společného. Kalhoty a halenka připomínající abstraktní dílo z malířského plátna dolaďte barevným kabátem jednoduchého střihu. Doplňky volte raději v tlumenějších odstínech.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: čepice (Tonak, 750 Kč), halenka (YAS, prodává Van Graaf, 1599 Kč), vlněný kabát (SET, prodává Van Graaf, 8999 Kč), kalhoty (YAS, prodává Van Graaf, 1499 Kč), prsteny (Lindex, 199 Kč za set), kabelka (Gino Rossi, 3720 Kč), lodičky (Reserved, 999 Kč) Foto: Greta Blumajerová

Na oběd 

V zaměstnání nevíte, kam dřív skočit, a čas na valentýnskou večeři s vaším vyvoleným jaksi nezbývá? Vyhraďte si chvilku alespoň na společný oběd během pauzy. V malinových culottes a elegantním sáčku zabodujete jak v práci, tak na rande. A navíc jsou culottes nejpohodlnější kalhoty na světě.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: sako (Reserved, 1499 Kč), šátek jako pásek (Lindex, 199 Kč), kalhoty (French Connection, 1599 Kč), prsteny (Lindex, 199 Kč za set), kabelka (Tezyo, 1042 Kč), boty (Gino Rossi, 1120 Kč) Foto: Greta Blumajerová

Na party 

Odvážné flitry nejsou pro každého, a pokud představují na oblečení dominantní prvek, platí to dvojnásob. Štíhlým siluetám však padnou i třpytivé šaty jako ulité. Oblékněte pod ně halenku s volnými rukávy a rázem máte o jeden netradiční kousek v šatníku víc.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: klobouk (Tonak, 2700 Kč), halenka (H&M, 799 Kč), šaty (Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, info o ceně v obchodě), kabelka (Karen Millen, 5300 Kč), punčochy (Palmers, 599 Kč), Boty (Kazar, info o ceně v obchodě) Foto: Greta Blumajerová

Náš tým a poděkování

  • Foto - Greta Blumajerová
  • Modelka - Aneta B. (Pure Model Management)
  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Lokace - Botanická zahrada PřF UK na Albertově, Na Slupi 433/16, Praha 2; bz-uk.cz

Kde budete slavit Valentýna vy? Jestli budete doma, vyrobte si parádní a jednoduché valentýnské dekorace nebo jednoduchou květinu z ubrousků.

Reklama

Načítám