Hlavní obsah

5 věcí, po kterých muži v posteli touží

Foto: Thinkstock

Mužům v ložnici schází pět věcí, jídlo je jedna z nich. Prý by bylo skvělé, kdyby jim ho partnerky servírovaly i po sexu...Foto: Thinkstock

Reklama

Sex. Všichni chtějí totéž, ale vzájemně si to hrozně ztěžují. Zde jsou některé zcela neobvyklé věci, které muži opravdu milují ve své ložnici a které nenajdete v žádné příručce!

Článek

Když dva chtějí totéž, nemusí to být nutně totéž… Napadlo vás někdy, jak asi vypadá taková ta absolutní, téměř až „nirvánovská“, rozkoš, která se nebe dotýká? Muži o ní mají jistou představu! Jenže od představy k činům je to ještě kousek. Někdy i kus, když si pánové nechávají svoje sny jen pro sebe a partnerkám o nich nic neřeknou. Co se jim honí v hlavě, ale nedostane se to nikdy na světlo? Těchto pět překvapivých tužeb umně skrývají!

1. Nezkrotná televize

„Pokud se s mužem stýkáte víc než rok, zaručuji vám, že v okamžiku, kdy konečně svolíte k tomu, aby si do ložnice pořídil televizi, pookřeje jako malý kluk,“ usmívá se Milan s tím, že všichni muži chtějí tajně sledovat filmy nebo sportovní zápasy, když partnerka usne. „Anebo se tímto způsobem pokoušíme naladit ženu na sex za pomoci erotiky. Televize, to je taková naše vizuální stimulace, parťák do nepohody a velmi užitečná pomůcka,“ svěřuje se Milan. Co na to věda?

Velká pravda: Comet, britský prodejce elektroniky, položil otázku 2000 mužů a žen. Hádejte, čeho by se oslovení vzdali výměnou za plazmovou televizi s úhlopříčkou 125 centimetrů? 47 procent mužů odpovědělo, že by oželeli sex na půl roku! To jako vážně?!

Foto: Thinkstock

Televize je to, co chlapi potřebují mít hned u postele!Foto: Thinkstock

2. Svačinka „po“

„Cesta k srdci člověka vede přes jeho žaludek. A kdy nejvíc chlapovi vyhládne? Při té dřině v posteli,“ myslí si Tomáš a dodává. „Kdybychom se nestyděli říct svým ženám, že po sexu toužíme po sendviči a vychlazeném pivku, dávno bychom to udělali. Vznáším slova chvály a vyjadřuji respekt těm výjimkám, které na to přišly samy! Bohyně ví, že gastro sex je taky sex,“ krčí rameny Tomáš. Je to tak?

Velká pravda: Pro muže je v životě nejdůležitější dobrý sex (nebo alespoň dobré jídlo a pití). Studie netřeba.

3. Status nesundaných ponožek

„Je to nedůležité a hodně to zdržuje. Kdyby bylo jenom na mužích, milovali by se v ponožkách, a dokonce by na nich i trvali. Co je na tom?“ ptá se Radek a říká, že lamentuje nad ženami, které to rozčiluje. Minimálně jeden člověk, mimochodem ze sousední země, ho chápe.

Velká pravda: „Muž by se při sexu nejraději vůbec nesvlékal, s výjimkou toho, co odložit musí. Stará dobrá rychlovka je pro muže pořád tou nejlepší věcí, proto tolik mužů chodí do bordelu. Žádné krásné řeči kolem, žádné mazlení, žádné svlékání ponožek, šup sem šup tam a ahoj. Tato neromantická, téměř bez citů a čistě na orgasmus zaměřená sexuální praktika je čistě mužskou záležitostí,“ nechal se slyšet Hauke Brost, německý novinář a spisovatel ve své knize Jak pochopit muže. Hádáte správně. On nemá slitování se ženami…

Foto: Thinkstock

Co muže opravdu potěší? Když se jich zeptáte, co by si v sexu přáli!Foto: Thinkstock

4. Šokující otázka

„To nejlepší, co může žena pro svého muže udělat, je, zeptat se na to, co má rád. Je to totiž něco tak zvláštního a výjimečného, že se to nedá vymazat z hlavy ani za pár dní,“ vysvětluje Petr.

Velká pravda: „Když muži řeknete, co by se vám líbilo, nemile ho to zaskočí. Když se zeptáte, co by se líbilo jemu, je rád, i když na začátku možná něco koktá a neví přesně, co říct,“ má na to názor Hauke Brost.

5. Zkrocení hlučné ženy

„Chceme mít na sex klid. Brblání, žvatlání, nedůstojné připomínky nebo otázky nás rozptylují,“ odhaluje Ctirad.

Velká pravda: „Žena by nikdy neměla zapomenout, že více mužů má problémy s artikulací a erekcí. Muži nemlčí z nedostatku zájmu, ale protože nesnášejí mluvení,“ přisazuje si výše zmíněný autor. Souhlasíte s ním, milí pánové?

A co před svým milencem tajíte vy, dámy?

Reklama

Načítám