Hlavní obsah

Sex: 7 vět, které muži v posteli rozhodně nechtějí slyšet!

Foto: Thinkstock

Upřímnost je hezká vlastnost, ale přemýšlejte o tom, co vlastně říkáte!Foto: Thinkstock

Reklama

Říká se, že poctivost je nejlepší politika, ovšem neplatí to vždycky! Existují situace, ve kterých s upřímností nejdřív „pojdeš“. Které to jsou? Dávejte si pozor na to, co říkáte milencům v posteli!

Článek

Ne všechny ženské hlášky muži berou pozitivně! Ledacos je zamrzí, ne-li přímo urazí. Chcete se vyhnout nepříjemnému nedorozumění? Tak jim mezi polštáři neříkejte těchto sedm věcí!

1. „Orál nedělám!“

„Pokud dámě v naší posteli orální sex moc nejde, je to úplně jiný případ, než když se jím dotyčná nehodlá vůbec zabývat,“ objasňuje třicetiletý Ondra s tím, že druhý případ opravdu přehlédnout nemohou. „To, že orál někdo nedělá, slyšet nechceme! Aspoň pokusit by se měla každá,“ vysvětluje řidič z povolání. Zkusíte to i přes odpor?

2. „Líbím se ti?“

„Každá žena chce slyšet hlavně lichotky,“ myslí si dvaatřicetiletý Jarda a dodává: „Ale my víme, že nemůžeme říkat pravdu, protože pak si nevrzneme,“ otevřeně hovoří podnikatel v gastronomické sféře a ihned se omlouvá za silnější slova. „Dámy prominou upřímnost. Pánové zase uveřejnění faktu, že ne každému milosrdné odpovědi jdou. Proto averze k takovým otázkám,“ uzavírá Jarda.

Foto: Thinkstock

Neprojevujte pohrdání. To by přece urazilo každéhoFoto: Thinkstock

3. „Na pejska ne!“

„Můžeme zasouvat hluboko, dívat se na to, ovládat a snít. Kdo by sex v psí poloze nemiloval?“ ptá se jen tak řečnicky pětatřicetiletý Vojtěch, který prý hovoří za sto mužů ze sta.

„A když některá z milenek vykřikne, že na to není a nikdy nebude? Jo, nakopali bychom ji do toho jejího roztomilého zadečku,“ šibalsky dodává mladý právník. Takže ani tahle věta neprojde! Možná pomůže něco jako: „Nezkusíme něco něžnějšího, miláčku?“

4. „Nech mě!“

„Žena může odmítnout muže na několik způsobů, z nichž některé z nich jsou taktní, ty ostatní hrubé. Při těch si připadáte jako pes hnaný do boudy,“ vysvětluje devětadvacetiletý Marek.

„Je mnohem lepší, pokud žena otevřeně přizná, že je utahaná a nemá náladu na sex, než když svého muže odpálkuje slovy jako: ‚Nech mě. Jdi pryč. Nevidíš, že nemám náladu‘? Pak se nikdo nesmí divit, že se urážíme,“ objasňuje zubař-praktikant.

5. „Tak dělej a nezdržuj!“

„Jak nejspolehlivěji donutit penis, aby zvadl? Popohánějte ho k orgasmu a tvařte se šíleně znuděně. Zabírá to víc než kopnutí do varlat,“ uvažuje sedmadvacetiletý David, který vzkazuje: „Ejakulace pořád závisí na nás samotných. A my si ji chceme kočírovat sami!“

Tenhle pracovník ve stavebnictví dál popisuje situaci, kdy může vyletět z kůže. „Horor? Když vám milostivá sdělí, abyste pohnul a udělal se co nejdřív, protože ona má důležitější věci na práci. Co je důležitějšího než sex s mužem, který po ní touží?“ ptá se David. Někdy mlčeti zlato…

Foto: Thinkstock

Muž se může cítit dohnaný do kouta. A to by být neměl, protože tento pocit dlouhodobě nevydržíFoto: Thinkstock

6. „Nebyla jsem.“

„My muži jsme smířeni s tím, že se i nadřeme, abychom svoji milou dostali tam, kam je třeba,“ otevřeně přiznává šestatřicetiletý Jirka s dodatkem, že „odsud posud“. „Jen si to představte. Desítky minut zkoušíte možné i nemožné, pak uslyšíte vzdychnutí a větu: ‚Ale já jsem ještě nebyla.‘ Myslím, že být to obráceně, ženy by vyskočily z kůže,“ myslí si majitel autobazaru, podle něhož by se dal zvolit vhodnější způsob „reklamace“.

7. „Ale nic. Opravdu.“

„Stává se, že v posteli uděláte něco, co ženě nevyhovuje. Ale je opravdu nutné ptát se, jestli je všechno v pořádku, dočkat se odpovědi, že přece nic, když jste přesvědčeni o opaku?“ ptá se čtyřicátník Karel s myšlenkou, že pokud žena říká „nic“, muž je vždycky v průšvihu. „Někdy si přeji, aby ženy tyhle věci říkaly otevřeněji,“ říká profesionální hasič.

Vypadá to, že ta absolutně ideální milenka by měla poznat, kdy je vhodné zavřít ústa. Patříte k nim?

Reklama

Související témata:

Načítám