Hlavní obsah

8 slavných žen, kterým byste jejich věk nehádali

Foto: ISIFA

Pamela Anderson využívala plastických operací hojněFoto: ISIFA

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na jejich narozeninovém dortu už je víc svíček než těsta – a přesto vypadají skvěle a tak mladě! Našly elixír mládí, nebo šikovného plastického chirurga?

Článek

Podívejte se s námi na osm slavných žen, které jakoby přestaly stárnout před dvaceti lety. A našli jsme i takové, které to s plastikami tak nějak přehnaly…

Demi Moore

Ačkoli neustále tvrdí, že na ni plastický chirurg zatím nesáhl, jdou „zaručené“ zprávy, že na jejím vzhledu nemá podíl jen genetika, ale i botox, kolagen, přísná dieta založená na tepelně neupraveném jídle… Při pohledu na dekolt bychom ale vsázeli i na zásah skalpelu… Ať je to jakkoli, padesátku by jí nehádal nikdo.

Foto: isifa

Demi Moore vypadá skvěle, i když prý na ni plastický chirurg zatím nesáhlFoto: isifa

Halle Berry

Střapatý účes, neustálý úsměv a pružné tělo – navíc s těhotenským bříškem. Kolik, že téhle holce je? Vsadili byste si, že tak třicet, ale kalendář mluví o 46 letech. K pětileté dceři brzy přibude novorozený syn, kterého čeká se svým v pořadí již třetím manželem. Ačkoli má evidentně genetické dispozice nestárnout, ale vyzrávat, mluví se v souvislosti s ní o plastice prsou.

Foto: isifa

Halle Berry vypadá neskutečně mladě i díky účesuFoto: isifa

Cher

Zlí jazykové tvrdí, že zpěvačka Cher už má za sebou tolik plastik, jako by ji vyrobili v továrně u Matela, kde padají z pásu panenky Barbie. Různých úprav podstoupila stovky. První byla úprava nosu v šedesátých letech. Královna plastik do boje proti stáří investovala závratnou částku, ale pokud mělo být výsledkem to, že v 67 letech vypadá na 40, pak se povedlo.

Foto: isifa

Cher je královnou plastických operacíFoto: isifa

Pamela Anderson

Možná vás v souvislosti s plastikami a snahou zůstat nestárnoucí sexbomou napadne právě Pamela. Její prsa se během života několikrát zvětšila, zmenšila a zas silikonově povyrostla. Rty jsou také stále plnější a o hladkém obličeji bez vrásek ani nemluvíme. Její plastický chirurg má rozhodně „do čeho píchnout“. Teď ale prý už šla do sebe a ve svých 46 letech s umělým omlazováním končí.

Foto: isifa

Pamela Anderson prý už řekla plastikám dostFoto: isifa

Donatella Versace

Má sice úzký pas a ňadra dmoucí, ale v temném parku by ji v noci chtěl potkat málokdo. Je živým důkazem toho, že s péčí plastického chirurga se to nemá přehánět. Nejen, že na svých 58 let vypadá, ale občas byste hádali dokonce i víc. Podepsala se na tom i její záliba v soláriích, kde se evidentně nejen opaluje, ale i vysušuje.

Foto: isifa

Donatella Versace může být příkladem toho, že moc „umělého" je na škoduFoto: isifa

Zdena Studénková

Ačkoli jí na občanku klepe šedesátka, vypadá o dvacet let lépe. O jejích plastikách si cvrlikají vrabci na střeše, ale oficiálně přiznala jen úpravu horních víček. Facelift, botox a výplně vrásek pro ni ale také asi nebudou jen čistě teoretické pojmy. Ovšem další spolehlivou metodou na udržení mládí je výrazně mladší milenec – což její o 18 let mladší Braňo splňuje.

Foto: isifa/mafra/Dan Materna

Zdena Studénková přiznává pouze úpravu horních víčekFoto: isifa/mafra/Dan Materna

Priscilla Presley

Patří mezi ženy, které se nedokážou příliš smířit s tím, že s věkem odchází i krása. Je pravda, že ve svých 67 letech vypadá dobře, ale nikoli přirozeně. To, že je na klinikách plastické chirurgie víc než doma, se na ní podepsalo ne zrovna v dobrém. Její obličej postrádá mimiku a místy vypadá jako vosková figurína z muzea.

Foto: isifa

Priscilla Presley za svou krásu bojuje velmi urputněFoto: isifa

Heather Locklear

Za její postavu by se nemusela stydět ani dvacítka. Proto není divu, že neváhala podstoupit i několik vylepšení, která měla v podobně mladistvém vzhledu udržet i obličej a prsa. Tedy k několika zásahům v obličeji se přiznala, ovšem o tom, že by pevnost poprsí měl na starost silikon, to oficiálně nikdy neřekla. Bez pár dní 52 by jí ale jistě vůbec nikdo nehádal.

Foto: isifa

Heather Locklear sbírá body i díky dokonalé postavěFoto: isifa

Kdo podle vás s časem bojuje úspěšně – a kdo to už přehání? Napište nám.

Reklama

Načítám