Hlavní obsah

9 sexy nápadů, jak ho vzrušit na maximum!

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Reklama

Jarní únava přejde, ale co ta ze vztahu? Na vzrušení není čas ani nálada? Jde váš milostný život k ledu? Probuďte v sobě opět sexy šelmu, zvyšte vzrušení svoje i jeho a dopřejte svému milování vzpruhu podle devíti rad uznávané odbornice! Někdy stačí nasadit si paruku či provokovat milence!

Článek

Sexpertka Laura Berman z Chicaga říká, že vztah se skvělým a stabilním nestane přes noc. I kompatibilní a vášnivé páry musí do svého partnerství a ložnice investovat úsilí. Proto sestavila devět jednoduchých způsobů, jak zvýšit intimitu a spojení s partnerem, a zintenzivnit tak vzrušení obou.

1. Vytvořte si fantazijní role

„Pokud chcete zvýšit intimitu, musíte být otevření a upřímní vůči svému partnerovi, a to zejména pokud jde o sex,“ doporučuje Laura na svých stránkách. Radí zapisovat si své sexuální fantazie a dávat si je do krabice.(Jestli žádnou nemáte, inspirujte se v článku Kam schovat erotické hračky?). Vaše společná tajemství mohou být schovaná společně s ostatními pomocníky, a to pěkně pod zámkem! Důvod? Když se totiž sexuální vztah „otupí“ nebo stane až příliš všedním, vytáhnutím jednoho z lístků a vžitím se do fantazijní role je možné se vrátit zpátky v čase.

2. Staňte se adrenalinovými feťáky

„Pokud společně se svým milostným partnerem děláte něco nového a děsivého, sblíží vás to, ať už jde o sledování hororu, jízdu na horské dráze nebo bungee jumping,“ říká doktorka Berman. Jestli nechcete riskovat svoje zdraví, zkuste něco obyčejnějšího: například cestování.

Každopádně nestačí jen sedět a čekat, musíte se chopit iniciativy a udělat první krok. Dejte partnerovi hluboký polibek, připojte se k němu, když se sprchuje, proveďte famózní orální sex jen tak…(tipy na orální potěšení najdete v článku zde). Zkrátka najděte způsob, jak ho malým překvapením ujistit, jak sexy a spontánní jste.

3. Zažívejte vzrušení mimo ložnici

Jestliže chcete, aby se sex stal více vzrušující, zkuste změnit jeho dějiště! Co takhle experimenty v koupelně, kuchyni, na verandě, nebo dokonce v autě? Jen tím, že do sexu přinesete něco nového (a někdy i lehce skandálního), můžete vyjet ze starých kolejí. Zkuste si třeba cestou z nákupu odložit přebytečné kousky oblečení a partnera na to laškovně upozornit...

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

4. Vzdejte se sexu!

Skutečně! Tenhle způsob někdy zabírá. Zaměřte se na sexuální kontakt bez penetrace! Masáže, horký olej, hrátky s peřím, barvy na tělo… Všechno je dovoleno – kromě samotného pohlavního styku. Takhle vydržte týden. Uvidíte, jak vzrušení vygraduje na maximální úroveň! Jestli někdy bylo jenom průměrné, budete ho moci rozdávat.

5. Udělejte si čas pro své vlastní zájmy

„Jedním z nejlepších způsobů, jak posílit párovou vazbu a zvýšit vzrušení, je trávit čas odděleně,“ domnívá se Laura Berman. Páry, které dělají všechno společně, se ochuzují o prostor, ve kterém se mohou na protějšek těšit. Jděte například aspoň jednou za dva týdny s přáteli na skleničku, jak jste to dělali, když jste byli sami. Odloučení posílí vaše partnerské vazby, což je pro vzrušení dobrý restart.

6. Řekněte svému partnerovi, co chcete

Druhý automaticky neví, co chcete. Myšlenky nečte nikdo. Přitom všechny dobré vztahy vyžadují komunikaci. Ukažte, naznačte, řekněte. Nenechávejte si svá milostná tajemství jen pro sebe! S jejich prozrazením vám mohou pomoci i vlastní kalhotky! Můžete ho jimi spoutat nebo je použít jako GPS erotogenních zón (více zde: Sexuální hrátky s kalhotkami).

7. Předstírejte, že jste někdo jiný

„Změňte identitu. Vy i váš partner si můžete vytvořit falešné jméno a přijmout novou, sexy osobnost. Seznamte se v restauraci, v baru, buďte spolu přes noc a předstírejte, že jste se dnes poznali. Vyzkoušejte paruku či umělé řasy, aby byla transformace kompletní,“ doporučuje sexpertka. Paruky jsou vůbec skvělý nápad! „Jestli vás partner bere jako samozřejmost, nasaďte si paruku v odlišném stylu či barvě a začne vás vnímat jako jiného člověka,“ říká Tracey Cox, další odbornice na sexuální a partnerské štěstí. Účes zkrátka ovlivňuje osobnost a to, jak vás ostatní vnímají.

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

8. Chtějte sex, když to nejde

Předehra nemusí začít těsně před sexem, nebo dokonce až v ložnici. S partnerem se můžete vydráždit už dávno před ním. Jste mezi lidmi? Vášnivě ho polibte, když se nikdo nedívá, položte mu ruku na stehno, nebo si šeptejte, co spolu budete dělat, až se dostanete do postele. Takový stimul vaše libido doslova vydráždí!

9. Nenechte si namluvit, že nemáte zdravý vztah

„Bez ohledu na to, co vidíte v romantických nebo erotických filmech, pravdou je, že každý pár v ložnici ochabne, a každý má co dělat, aby svůj sexuální život udržel svěží a zábavný. Proto si nenechte vnutit, že je u vás něco v nepořádku, nebo že si intimita nežádá žádnou přípravu. Tím akorát vzrušení dostanete na bod mrazu. Stačí se milostnému životu trochu víc věnovat. Pak budete těžit z výhod,“ shrnuje Laura Berman.

A jak se dokážete vydráždit vy?

Reklama

Načítám