Hlavní obsah

Anastacia v Praze: Zazpívá i její maminka!

Foto: vna2z.com

Zpěvačka s malou postavou, ale velkým hlasemFoto: vna2z.com

Reklama

Už za necelé dva týdny se bude pražská Tesla Arena otřásat v základech. Své české fanoušky přijede potěšit jedna z nejslavnějších amerických zpěvaček současnosti. Do Prahy přiváží nejen své velké hity, ale také část své rodiny. Českému publiku zazpívá totiž i její matka!

Článek

Sexsymbol dnešní doby zpěvačka Anastacia v rámci celosvětového turné Heavy Rotation zavítá i do Prahy. Čeští fanoušci si budou moci užít její vystoupení v Tesla Areně už 16. července. Do Čech ji bude navíc doprovázet i její bratr Brian a matka Diane Hurley. Diane je populární broadwayskou muzikálovou herečkou a dokonce i sólistkou. Už teď můžeme slíbit, že si české publikum bude moci vychutnat nejen hluboký „černošský" hlas Anastacii, ale i vystoupení její matky Diane!

Letos 41letá zpěvačka už má na svém kontě několik alb. V roce 2000 debutovala albem Not that kind. Rok nato následoval disk Freak of nature. Úspěšná kariéra zpěvačky se slibně rozjíždí, jenže v lednu 2003 přichází šok - rakovina prsu. Svůj boj s ní zpěvačka vyhrává a už koncem roku se opět zavírá do studia, aby na svět přivedla jejími kritiky nejoslavovanější dílo - disk s prostým názvem Anastacia. Právě z něj pocházejí ty nejznámější hity jako Left Outside Alone, Sick and Tired nebo Welcome to My Truth.

Foto: 300cmyk

S novým albem i nová imageFoto: 300cmyk

Po dalších čtyřech letech pauzy přichází dobrá zpráva - v roce 2008 vydává zatím své nejnovější album s názvem Heavy Rotation. Okamžitě ovládá světové hitparády i novým singlem I Can Feel You. Přestože zároveň se svým novým albem světu představila svou novou image - krátké blonďaté vlasy a žádné sluneční brýle - na letošních letních pódiích už má znovu vlasy prodloužené. Na každém svém koncertě Anastacia dokazuje, že je nejen vynikající zpěvačkou, ale i nadanou tanečnicí.

Jestli chcete tuto drobnou zpěvačku (157 cm a 53 kg) vidět naživo, máte poslední příležitost k zakoupení lístků! Vstupenka se dá pořídit od 790 korun. Já osobně si její vystoupení rozhodně nenechám ujít!

Anastacia: Heavy Rotation Tour 2009 Tesla Arena Praha - 16. července 2009 od 20.00 hod. Vstupenky v hodnotách 790 - 1390 Kč, VIP sekce 1990 - 3500 Kč K dostání v síti Ticketpro

Reklama

Související témata:
Anastacia

Načítám