Článek
Postup
01.
Papriky očistěte, zbavte jadérek a spolu s balkánským sýrem je krátce umixujte. Směs dejte do misky, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, utřený česnek a petrželku, osolte, opepřete, zjemněte olejem a promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Máte rádi naložený balkánský sýr? Zkuste tedy pomazánku z balkánského sýra, je hned hotová a nemusíte čekat než se uleží.
Papriky očistěte, zbavte jadérek a spolu s balkánským sýrem je krátce umixujte. Směs dejte do misky, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, utřený česnek a petrželku, osolte, opepřete, zjemněte olejem a promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 792,79 kJ |
| Bílkoviny | 9,1 g |
| Tuky | 13,26 g |
| Sacharidy | 8,39 g |
| Sůl | 2,52 g |
| SAFA | 7 g |
| Vláknina | 2,13 g |
| Cukry | 4,76 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama