Hlavní obsah

Barva a střih pro intimní místa

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

České ženy se holí i neholíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se o „ni" staráte? Necháváte „ji" zarostlou, nebo trochu či úplně holíte? Už víte? Ano, mluvíme o dámských intimních místech... a povíme vám, čím vším si můžete vaši mušličku vyzdobit. Přichystejte mu s novým rokem změnu. Bude nadšen!

Článek

Bobr, ochlupení...

Zaregistrovali jste zprávu, která proběhla tiskem, že jsou Češky zarostlé a v intimních místech připomínají spíše tzv. bobra než-li pěstěnou ženu? Informace se k nám dostala od Chorvatů jako jeden z názorů na české ženy. Docela mě to zarazilo, protože chodím často plavat, pod sprchou vídám ženy, které jsou spíš zcela jako holátka. Pravdou ale je, že tvarově zajímavé oholení, barvu nebo malůvku, či zdobení šperkem je vidět zřídka.

Barva pro chloupky tam dole

Jste obarvená na světle blond a chloupky na příslušných místech máte tmavé? Potom to chce zásah - přiblížit barvu chloupků své kštici, nebo je dočista vyholit. I v případě, kdy chloupky začínají šedivět, je lepší, je odstranit nebo doladit do barvy vašich vlasů. Nebo zkuste zaexperimentovat a nahoďte dolů nějakou neonku, červenou, růžovou nebo fialovou. Využít se dá klasická barva na vlasy, která se musí nechat jen o trochu déle působit. Musíte ovšem dát pozor a nanést barvu jen na ta správná místa, aby nedošlo k nežádoucím účinkům.

Čarujte žiletkou

Běžně si ženy upravují třísla, aby chloupky nevykukovaly z kalhotek či plavek. Stejně vzrůstá i počet mužů, které si své přirození holí. Zbavujeme se chloupků hlavně z hygienických a estetických důvodů, ale objevuje se i touha po výjimečnosti, která dala do oběhu různě vyholené tvary, zdobení henou a piercingem, flitry či kamínky.

Těžko se dá posoudit, jaký vliv to má na sex. Určitě stále existuje skupina mužů, které vzrušuje hustý a nekultivovaný (chaotický) porost, ale stále příbývá těch, které rajcuje zcela vyholené přirození nebo jinak vyzdobené.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Překvapte svého milence kreativitouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Na vlně trendů

I u intimního holení panují módní trendy. Velmi oblíbené jsou úzké proužky, šipky, ovály, kapky, lístečky, trojúhelníkové tvary, a stálicí je tvar srdce. Obvykle v salonech, ve kterých se provádí depilace, si můžete nechat vytvořit obrazec či útvar dle vašeho přání. Šikovný personál salonu vám může na přání vyholit i monogram vašeho přítele. Výjimkou v nabídce není ani barevná úprava ochlupení nebo speciální styling. Počítejte ale s tím, že čím složitější obrazec, tím více peněz v salonu necháte.

Hrátky pro každého

Chcete-li si ovšem tuto záležitost raději nechat pro sebe, nejoblíbenější zůstává metoda mokrého holení pomocí klasické žiletky a pěny. Způsob je to sice bezbolestný, rychlý, avšak chloupky velmi rychle dorůstají, takže se celá procedura musí často opakovat. Nevíte-li si rady, nechejte si tvar vyholit v salonu a potom ho udržujte.

Existuje ale také možnost trvalého odstranění chloupků, například laserem.

Vyholte vaše tajemné místo do tvaru srdíčka, nebo přidejte barvičku či flitry. Udělejte z něho pana „úžaslého". Určitě změna nezůstane bez povšimnutí a získáte novou jiskru a náboj pro milování.

A co ho překvapit na silvestrovskou noc? Třeba taková hvězdička...

Myslíte si, že se Češky vyholují zřídka, nebo máte jinou zkušenost? Podělte se s námi o ni na info@ prozeny.cz

Reklama

Související témata:

Načítám