Hlavní obsah

BB krém: Ideální kvalita a odstín pleti

Reklama

IDÉALIA BB krém od Vichy jako jediný BB krém „zabíjí šeď“ nejen na povrchu pleti, ale i v hlubších vrstvách. Upravuje biologickou barvu pokožky a zcela mění kvalitu pleti, aby dosáhla svého ideálu.

Článek

Říkáte si: „další BB krém..."? Ano, ale IDÉALIA BB krém od Vichy není jako ostatní BB krémy. Vaše pleť vám to dosvědčí okamžitě, ale ještě více den po dni. Proč? Protože je to jediný BB krém „zabíjející šeď“ i v hlubších vrstvách kůže: nejenže ihned odstraní šeď na povrchu pleti, ale především – je to první BB krém, který odstraňuje šeď také do hloubky, a to tak, že upravuje biologickou barvu pokožky a zcela přetváří kvalitu pleti den po dni, aby dosáhla svého ideálu.

Díky technologii „proti šedi“, spojení toho nejlepšího z péče o pleť, líčení a ochrany proti UV záření (kombucha, minerální pigmenty a filtry UVA/UVB), IDÉALIA BB přeměňuje kvalitu a odstín pleti jako žádný jiný krém, a to okamžitě a trvale.

Ideální textura „proti šedi“ přeměňuje vzhled

Textura IDÉALIA BB KRÉMU je jemná a lehce gelová, klouže a taje na pleti, je transparentní, vysoce hydratační a nedrolí se. Je stvořena pro snadnou aplikaci, umožňuje stejnoměrné nanesení.

Výsledkem je hladká pleť a přirozené krytí. Textura se přizpůsobuje pleti a nezvýrazňuje vrásky. IDÉALIA BB KRÉM je téměř neznatelný, dodává pocit nezatížené pleti a je vhodný pro všechny věkové kategorie, jakýkoli typ pleti, včetně citlivé. Vzhled pleti je okamžitě sjednocen a rozjasněn. Byly vybrány dva univerzální odstíny tak, aby vyhovovaly co možná největšímu spektru barev pleti.

Ženy si získal okamžitými a dlouhotrvajícími výsledky

Kouzlo termální vody z Vichy v centru formule

Termální voda bohatá na 15 vzácných minerálů přináší pleti, včetně té citlivé, množství blahodárných účinků. Její výjimečné vlastnosti byly prokázány 11 klinickými testy: bojuje proti podráždění (suchost, erytém, deskvamace), zánětu (rozšíření cév a začervenání) a nepříjemným pocitům spojeným s různými dermatologickými patologiemi jako akné či kontaktní ekzém. Zklidňuje intolerantní a citlivou pleť.

Její zklidňující schopnost umožňuje upravit acido-bazickou nerovnováhu na pleti způsobenou například znečištěním. Obnovuje rovněž rovnováhu pleti narušenou příliš častým čistěním. Působí na kvalitu pleti a znovu stahuje póry.

8 z 10 žen tvrdí, že IDÉALIA BB Krém dodává pleti hezčí vzhled než jejich make-up

Inovace Vichy: Technologie „proti šedi“ ve více úrovních kůže:

  1. Proti šedi na povrchu, expertiza líčení. Díky růžovým korektivním minerálním pigmentům pro okamžité utlumení šedi. Zmírňují nedokonalosti, sjednocují, rozjasňují vzhled pleti a okamžitě redukují skvrny. Nevysušují a respektují požadavky citlivé pleti.
  2. Proti šedi do hloubky, expertiza péče o pleť. Díky kombuše, naší první rozjasňující aktivní látce, která pleť zbavuje šedi ve všech jejich vrstvách. Dnes víme, že nejčistší jas pleti je skryt v hloubce dermis. Bylo prokázáno, že glykace způsobuje tuhnutí proteinů (kolageny, elastin) a vytváří méně vláčnou, mdlou pleť, kde dochází k horší obnově tkání. Ztráta pružnosti pokožky vede k tvorbě lokálních mikropnutí a mikrotrhlinek, jež narušují jednotnost povrchu pleti, a snižují tak její schopnost odrážet světlo. Povrchové zabarvení pleti se stává výraznějším, vrstvy kůže se zakalují a ztrácejí svůj jas. V konečném důsledku glykace způsobuje podstatnou modifikaci barvy dermis a epidermis, která tmavne, šedne a stává se mdlou. Barevný dopad glykace na pleť byl objeven teprve nedávno. Díky své schopnosti působit proti glykaci kombucha zvyšuje zářivost, průhlednost a jas pleti. Den po dni obnovuje svěží, jednotný, zářivý vzhled pleti zevnitř.
  3. Prevence proti šedi, fotoprotekční expertiza: Účinná každodenní ochrana proti UVB a UVA záření (SPF 25/PA+++). Zatímco UVB záření je absorbováno epidermis, UVA záření proniká hlouběji do dermis a ovlivňuje barvu pokožky na dvou úrovních. Vytváří oxidační stres v prostředí melanocytů, jež způsobují nadprodukci melaninu přispívajícímu ke vzniku pigmentových skvrn. Laboratoře Vichy také objevily, že oxidací melaninu, který tímto procesem tmavne, způsobuje šednutí pokožky a ztlušťuje kůži, čímž dochází k jejímu zašednutí.

Na produktech Vichy pracují špičkoví odborníci v oblasti kosmetických produktů

Čtyři otázky pro Nathalii Broussard, ředitelku vědecké komunikace Vichy International:

Je možné aplikovat pigmenty přímo na pleť?

„Ano, protože čisté minerální pigmenty, které používáme v přípravku IDÉALIA BB krém, mají tu výhodu, že jsou dokonale biokompatibilní a neutrální. Respektují pleť, nechávají ji dýchat a jsou velmi dobře snášeny. Jsou obaleny aminokyselinami podobnými těm, jež se vyskytují v pokožce, a nabízejí dobrou přilnavost a vynikající odolnost. Některé minerální pigmenty rovněž vykazují specifické vlastnosti: zmatňují, ozdravují."

V čem se liší evropské BB krémy od asijských?

„Nadšení pro Blemish Balmy (BB) začalo v Koreji, kde ženy vyznávají porcelánovou pleť a intenzivní vrstvení (jsou schopné nanést na sebe až 8 produktů!). BB krémy byly původně vytvořeny pro zklidnění pleti a zakrytí stop po estetických procedurách jako peeling, laser či jiné agresivní kúry. Měly tedy být hodně krycí. U evropské verze se jedná o multifunkční krémy, které mají hydratovat, chránit, korigovat a sjednocovat vzhled pleti. Velký rozdíl mezi asijskými a evropskými BB krémy spočívá zejména ve stupni krytí a nabízených odstínech, jež jsou adaptované lokálnímu zbarvení pleti."

Objevte zázračné účinky kombuchy!

Jsou BB krémy srovnatelné s klasickými přípravky péče o pleť?

„Všechny BB krémy mají minimálně hydratační účinek. Nicméně, ne všechny mají vlastnosti specifické „péče o pleť“ – tady záleží na vybraných aktivních látkách. Některé BB krémy mohou obsahovat stejně účinné formule jako skutečné péče proti stárnutí nebo proti nedokonalostem pleti. Například Neovadiol Lumiere BB krém z řady Vichy spojuje aktivní látky proti stárnutí pleti (Proxylane a Proteic Gf), jež stimulují obnovu tkání pro hutnost pleti, a pigmenty, které sjednocují a rozjasňují vzhled."

Tento BB krém je určen i citlivé pleti

Na trhu je spousta BB krémů, v čem se lišíte?

„IDÉALIA BB krém umožňuje zlepšit kvalitu a vzhled pleti jako celku. Nabízí výhody kompletní péče a chrání jak před UVA, tak před UVB zářením. Ale jeho velká odlišnost, a to je na trhu unikátní, spočívá v tom, že idealizuje biologickou barvu pleti. Díky kombuše se přirozená barva pleti blíží den po dni svému ideálu."

Reklama

Související témata:

Načítám