Hlavní obsah

Bílé kalhoty i na podzim? Zkuste 5 módních kombinací

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během prázdnin jste je na sobě měly nesčetněkrát. S čím ale bílé kalhoty kombinovat ve chvíli, kdy teploty začínají klesat? Prohlédněte si pětici stylových variant a začněte se seznamovat s trendy, které se k nám blíží spolu s podzimem.

Článek

Měly jste je v plánu odložit a znovu vytáhnout až na jaře příštího roku? Rozhodně to nedělejte. Klasické kalhoty v čistě bílé barvě (pro názornost jsme stylovali jedny a ty samé) totiž můžete snadno zakomponovat i do hřejivějších módních variant. Do kterých?

Zpátky ke svetrům

S koncem prázdnin začnou vaše oblíbené halenky čím dál častěji nahrazovat svetry. A k nadčasovým, rovně střiženým kalhotám (navíc bílým) si můžete dovolit přidat leccos, včetně volnějších oversized kusů. Neprošvihněte období, kdy se dá vyrazit jen v měkoučkém svetru a lodičkách – tato kombinace má něco do sebe! A až půjdete kolem sekce doplňků, podívejte se po nějaké podzimní čepici nebo klobouku.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kalhoty (Orsay, 949 Kč), svetr (French Connection, 2990 Kč), kožená kabelka (Högl, 3999 Kč), čepice (Lindex, 399 Kč), náušnice (Tezyo, 350 Kč), prsteny (H&M, 149 Kč za set), kožené boty (Marks & Spencer, 1199 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Návrat starého známého

Tušili jsme, že se to stane… Po opatrných náznacích z minulého roku obchody zaplavil materiál, který budí rozporuplné pocity. Ano, řeč je o manšestru. Přikloníte se ke skupině, která na něj s chutí zavzpomíná a dá mu šanci i v roce 2018, nebo tuto látku rády přenecháte ostatním? Rozhodnutí necháme na vás, připravte se však, že odolat nebude tak snadné, jak si možná myslíte. V nových kolekcích totiž najdete kousky, které jsou poměrně vydařené. Jedním příkladem za všechny je béžové sako, které bílým kalhotám vyloženě svědčí.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kalhoty (Orsay, 949 Kč), košile (Marks & Spencer, 1499 Kč), manšestrové sako (Marks & Spencer, 3499 Kč), sluneční brýle (Tezyo, 580 Kč), boty (H&M, 999 Kč), šátek na kabelce (H&M, 249 Kč), kožená kabelka (MCM, info o ceně v obchodě)Foto: Greta Blumajerová

Módní divočina

Mezi podzimní trendy se prodraly i zvířecí potisky, které se v minulé sezoně držely od našich šatníků dál. Motivy ze zvířecí říše patří mezi silné módní prvky a nakládat se s nimi musí maximálně opatrně. Pozor si dejte především na kusy, které mají tendenci působit příliš vyzývavě. Bezpečnou kombinaci představuje právě spojení s jednoduchými kalhotami, které potiskům poskytnou dostatek prostoru.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kalhoty (Orsay, 949 Kč), svetr (Marks & Spencer, 1099 Kč), džínová bunda (French Connection, 1600 Kč), kabelka (French Connection, 2999 Kč), boty (H&M, 1499 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Kdo si hraje…

Sněhově bílé kalhoty můžete obléknout i v případech, kdy máte pocit, že váš outfit už žádný další výrazný prvek neunese. Jednoduchý spodní díl vyváží i náročné kombinace, jako je spojení květinového potisku s flitry. Módním experimentům zdar!

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kalhoty (Orsay, 949 Kč), košile (Lindex, 699 Kč), bunda s flitry (French Connection, 6999 Kč), kabelka (MCM, info o ceně v obchodě), boty (Marks & Spencer, 1199 Kč), náušnice (Lindex, 149 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Mikina, nebo sako? Obojí

Ani mezi tak protichůdnými kousky, jako je ležérní mikina a elegantní sako, si nemusíte vybrat. Klidně se inspirujte sestavou stylistky Ireny Vokrojové a zkuste oba kusy navrstvit. Podmínkou samozřejmě je, aby mikina nebyla příliš silná. Komplet potom můžete doladit kotníčkovými botami a stylovými slunečnými brýlemi.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kalhoty (Orsay, 949 Kč), mikina (MCM, info o ceně v obchodě), sako (Mango, 1299 Kč), sluneční brýle (Tezyo, 580 Kč), kabelka (Tezyo, 1043 Kč), kožené boty (Tezyo, 4690 Kč), prsteny (H&M, 249 Kč za set)Foto: Greta Blumajerová

Náš tým a poděkování

  • Modelka - Klára Capranicová (Unique One)
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Kreativní zóna Depo2015 - Presslova 14, Plzeň, depo2015.cz

A s čím nosíte bílé kalhoty nejraději vy? Napište nám!

Reklama

Načítám