Hlavní obsah

Milování v 21. století? Vychytávky pro silnější prožitky

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Možná to tak nepůsobí, ale technologie hrají při vývoji erotických pomůcek velkou roli. Momentálně na trh přicházejí kalhotky navržené tak, aby udržovaly komfort během orálního milování. Co všechno si pod tím představit? Zavřete oči a zasněte se…

Článek

Generální ředitelka společnosti Lorals Melanie Cristol se již několik let věnuje výzkumu sexuálních technologií. Více než dva roky se zajímala, jak ženám i mužům zvýšit pohodlí během orálního sexu, a přišla s myšlenkou ultra tenkých latexových kalhotek, které eliminují propustnost tekutin a sekretů – a také chrání před pohlavními chorobami.

Svůj výtvor si nechala patentovat, přičemž první prototypy tohoto speciálního spodního prádla byly testovány a schváleny řadou náhodně vybraných párů. Podle společnosti jsou tak připravené pro kontakt se širokou veřejností. Do konce srpna by se měly objevit v některých amerických obchodech, a to za cenu 25 dolarů za balíček po čtyřech kusech. (V přepočtu asi 560 korun.) Stále si nedokážete představit, jak kalhotky fungují? Princip je jednoduchý.

Blokují pachy a tekutiny

Jedná se vlastně o latexový oděv, který vypadá jako spodní prádlo, ale je tenký jako kondom. Pocitově tedy majitelky těchto kalhotek zažívají rozkoš jazykem jim poskytovanou a zároveň se cítí čisté. Nic neprosákne, není cítit žádný pach, aktivní partner se nemůže ničím nakazit. Podle stvořitelky kalhotek je možné orálně se milovat i během menstruace, a to díky neporéznosti a elastomerním vlastnostem latexu.

Mimochodem, zmíněné kalhotky jsou 0,07 milimetru silné, tedy pět- až desetkrát tenčí než normální spodní prádlo, a mají různé velikosti. Tyto hodnoty je sice šlechtí, nicméně nečekejte zázraky. Jsou na jedno použití – stejně jako kondom. Po svléknutí okamžitě ztrácejí tvar a pračku by nepřežily. Brali byste je? Tak to si budete muset ještě pár měsíců počkat. Než se dostanou na český trh, chvíli to potrvá.

Čokoláda i máta. Budete s ní šťastnější?

Jestli se domníváte, že orální sex si lze zpestřit i jinak, máte pravdu. Spojení úst a pohlavních orgánů se v posledních letech věnují i výrobci lubrikačních a jiných gelů. V erotických obchodech jsou tak k mání speciální „mazadla“ a zároveň neutralizátory chuti. Patří k nim například Intimate Earth s příchutí máty a čokolády. (Za 120 mililitrů zaplatíte zhruba 399 korun.) Nestihli jste sprchu? Chcete se cítit svěžeji? Není problém! Stačí nanést pár kapek na intimní místa – a je po problému.

Pozadu nezůstávají ani další značky, například Sensuva. Tento výrobce pro změnu nabízí speciální sprej, který uvolňuje svalstvo v hrdle, čímž napomáhá k nejlepšímu orálnímu sexu v pánském životě – technice „deep throat“ (hluboké hrdlo). Sprej je na vodní bázi a jeho cena se pohybuje od pěti do šesti set korun.

Jak se naladit třeba během večeře

Míváte problém spíš s předehrou? I tady mohou technologie pomoci. Společnost Fox na trh přinesla malý vibrátor do kalhotek, který vyniká ovládáním hlasem a funkcí vyhřívání (cena 1199 korun). Vibrátor vypadá jako hříbek, přičemž jeho dlouhá část, tedy „noha houby“ (je lehce zahnutá a má drážky), se vkládá do vaginy. Koupi nahrává deset vibračních módů, dosah ovládání až na deset metrů a ohřívání pomůcky, které netrvá déle než tři minuty. Vibrátor také reaguje na hlas či jiný zvuk. Jestli se tedy nemůžete eroticky naladit, vezměte si tuhle vychytávku třeba na večeři s partnerem.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Kalhotky Lorals jsou velmi tenké. Ovšem ani ostatní výrobci nezahálejí: Black Level si zase potrpí na řetízky v rozkrokuFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Vibrátor Fox může ovládat i partner. Satisfyer Pro 2, který napodobuje sání klitorisu, využijete spíš při masturbaciFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Chránítka zubů Gum Job nedovolují kontakt chrupu s klínem. Bizarní nápad! To rotační masturbátor od You2Toys je opravdu užitečný. Pánové ho milují!Foto: Archiv firem

A jak si zpříjemňujete orální sex vy?

Reklama

Načítám