Hlavní obsah

Triky pro pokročilé aneb Aby vám orální sex nezevšedněl

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orální techniky udržují milostný život svěží a zábavný. Je nutné je kombinovat? Pro větší úspěch určitě! Popřemýšlejte o některých „neslušných“ nápadech, kterým muži odolávají jen velmi stěží!

Článek

Paul Joannides, americký expert na sexuální výchovu, vtipně glosuje, že orální stimulace mužských pohlavních orgánů nemusí být pro ženu zase tak velký problém, protože partnerův penis se jí tyčí od začátku až do samého konce přímo před očima. Je tedy snadno dostupný a připravený na všechny orální pokusy. Navíc v podstatě žádá velmi málo...

„Stačí si vzpomenout, jak ráda si v dětství kupovala ledňáčky, a pro začátek ví, jak na to,“ humorně podotýká odborník ve své knize Sex je umět, chtít a vědět. Olizováním pomyslného nanuku to však jenom začíná. I orální sex má svůj přirozený partnerský vývoj, takže pokud chcete, aby vás muž uctíval, nestačí jen vystrčit jazyk a představovat si ledňáčka. Dejte tomu víc a inspirujte se tipy irského sexuálního kouče!

Dráždivě pomalá smyslnost

„Zpomalení a oddalování orgasmu je mocný způsob, jak z orálního sexu vytěžit maximum,“ popisuje Sean Jameson z Dublinu na svém blogu s tím, že se občas vyplatí ledabyle, pomaloučku přesouvat jazyk milimetr po milimetru po celém penisu. Toto prodlužování nástupu rozkoše funguje obzvlášť dobře, když muž trpí předčasnou ejakulací. Tak ho polibte v rozkroku, olízněte a čas nechte velmi líně plynout!

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Někdy není třeba spěchatFoto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Vlhká vášeň

„Je těžké popsat, proč mužům extra mokrý a nedbalý orální sex dělá tak dobře. Přál bych si, abych mohl podat dokonalé vysvětlení, ale obávám se, že slovy to půjde jen obtížně. Obecně však kromě slin a lubrikačních prostředků doporučuji smetanu, javorový sirup, med a dokonce i rozpuštěnou čokoládu,“ dál popisuje Sean Jameson s tím, že v případě provozování „hlubokého hrdla“ dochází k přirozené produkci velkého množství slin.

Stačí penis zasunout o něco dál, než je běžné. (Toho lze dosáhnout tak, že si lehnete na záda s hlavou přes okraj postele, partner vám vsune penis do úst, přičemž vy jej přidržujete za kořen proto, aby pyj nevklouzl až příliš hluboko.)

Pestrost místo rutiny

Podle zmíněného irského odborníka muži chtějí rozmanitost víc než ženy, takže pokud použijete dva stejné způsoby stimulace každý den, milenec se začne nudit. Proto je tak důležité techniky střídat. Jednou začněte pomalu a intenzitu zvyšujte, podruhé penis jen polibte, pak se soustřeďte na jinou část těla a vraťte se až za pár minut. A co konkrétní tipy na kontakt úst s penisem?

Dominance v hlavní roli

„Muže svažte a začněte jej sát. Mezi další zábavné způsoby, jak ho ovládnout, patří pozice 69 – s ním na zádech a vy nahoře. Sedněte si přímo na jeho obličej, aby kontakt byl přímý a autentický,“ radí Sean Jameson.

Kroužkování

Zformujte rty do kroužku a pevně jimi sevřete penis. Z palce a prstů také vytvořte kroužek a pohybujte rukou po penisu nejen tradičně nahoru a dolů, ale také otáčením do stran. Body k dobru získáte i tak, že spojíte palec a ukazovák kolem horního okraje šourku v místech, kde se napojuje na rozkrok. Varlata tak skončí ve vaší dlani, což mnohým mužům dělá nesmírně dobře.

Výprask jazykem

Uzdičku (kůži pod špičkou penisu) stimulujte rychlými pohyby jazyka. A nemusíte se omezovat jen na silné sání, které mají pánové velmi rádi. Zkuste uzdičku a žalud dráždit „plácavým“ dotykem. Jakoby špička vašeho jazyka představovala malý bič.

Doprovodná stimulace prsty – výhodná pro oba

Žádný muž zároveň neodmítne, když do orálního sexu zapojíte prsty a dlaně. Zatímco jeho penis klouže ve vašich ústech, hlaďte mu varlata. A nebojte se řádně pumpovat! Pokud totiž při ústní stimulaci pumpujete penis rukou, partner si přijde na svoje i v okamžiku, kdy už vaše ústa nemohou únavou vydržet. Pamatujte, že ruční práce u té orální rovná se malá kamufláž – muž si ani nevšimne, že si od laskání ústy dáváte pauzu.

A jaký tip na báječnou orální techniku schováváte pod pokličkou právě vy?

Reklama

Načítám