Hlavní obsah

Blum přináší prostor do vaší kuchyně

Reklama

Nová kuchyň by měla nejen dobře vypadat, ale musí být také praktická a poskytovat plnou funkčnost a komfort. S kováním Blum můžete získat prostor i tam, kde jste ho původně neplánovali.

Článek

Dřezová zásuvka Blum poskytne možnost smysluplně a přehledně uložit drobnosti, které obvykle zůstávají ležet na pracovní desce. Navíc je najdete přesně tam, kde je budete vždy znovu potřebovat, a budete je tak mít vždy po ruce.

Dřezová zásuvka

Rohová skříň Space Corner nabízí praktické uložení náčiní, nožů, nástrojů i malých spotřebičů. Všechny tyto věci chcete mít po ruce, když připravujete oblíbené pokrmy. Co dělat pokud plánujete rohovou kuchyň a zóna přípravy vychází právě do rohu?

Space Corner – rohová zásuvka

Potravinová skříň Space Tower nadchne uživatele kuchyní svou funkčností a designem. Kuchyň s ní poskytuje dostatek místa k praktickému a přehlednému uskladnění zásob. Jednotlivé zásuvky se snadno obsluhují, protože nejsou zbytečně těžké. Pokud se vám nevede a do zásuvky se některá z uložených potravin vysype, je velice snadné vytáhnout samotnou zásuvku ven ze skříně a vyčistit ji.

Space Tower – praktické uložení potravin

Výsuvy je možné vybavit také elektrickým systémem pro podporu otvírání bez úchytek. Takový systém je vhodný zejména tehdy, když máte mokré ruce a chcete otevřít zásuvku, aniž byste nakapali vodu na zem, nebo umazali úchytku. Pak stačí na čelo zásuvky ťuknout loktem, kolenem, nebo třeba bokem a výsuvy se otevřou jakoby samy od sebe. Tento systém se jmenuje Servo-Drive.

Servo-Drive, otvírání je tak snadné i s plnýma rukama

Nechte se inspirovat atraktivním provedením, které pomůže vytvořit dostatek úložného prostoru, udržet pořádek a podporuje ergonomické pracovní postupy. S použitím všech sortimentních linií výsuvů Tandemox nebo Legrabox s doživotní zárukou od firmy Blum získáte designově sladěné a ergonomicky plně vyhovující řešení s perfektním pohybem, které bude přesně podle vašeho přání. Vaše kuchyně bude krásná a praktická zároveň.

Více na www.blum.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám