Hlavní obsah

Bolest hlavy a únava očí? Řešením jsou brýle k počítači!

Foto: eyerim.cz

Bolest hlavy a únava očí? Řešením jsou brýle k počítači!Foto: eyerim.cz

Více než 11 hodin denně trávíme před počítačem, mobilem, tabletem a televizí. Přílišné vystavení modrému světlu nám způsobuje mnoho problémů, ale vědci přišli s výraznou pomocí!

Článek

Kvůli práci a sociálním sítím jsme přilepeni k digitálním zařízením, ve volném čase zase až do noci sledujeme maratony televizních seriálů. Nakonec máme problémy s usínáním, bolestmi hlavy, namáháním očí a rozmazaným viděním. Pomoci nám mohou brýle k počítači s filtrem modrého světla.

Foto: eyerim.cz

Brýle k počítači zlepšují spánek, soustředění, ostrost vidění, mírní bolest hlavy a únavu očíFoto: eyerim.cz

Jak to funguje?

Přirozené modré světlo pochází ze slunce, zatímco digitální obrazovky ho vytvářejí uměle. Kdykoli používáme digitální zařízení, říkáme svým mozkům, aby udržovaly naše těla v bdělosti. Vytváří se tak pocit, že je denní doba, i když je hluboká noc.

Laboratorní studie prokázaly, že přílišné vystavení modrému světlu může poškodit buňky v sítnici, proto po několika hodinách před obrazovkou tolik mrkáte a můžete mít i rozmazané vidění. Bez ochrany obrazovky mají oči tendenci více zaostřovat a unavují se rychleji.

Foto: eyerim.cz

Bez ochrany obrazovky mají oči tendenci více zaostřovat a rychleji se unavujíFoto: eyerim.cz

K dispozici jsou dioptrické i ochranné brýle k počítači

Ti, kteří nosí dioptrické brýle, nyní mají možnost si při nákupu nových brýlí nechat vylepšit čočky o ochranu před modrým světlem. Ochranné brýle jsou však dostupné také bez dioptrických čoček, tedy jako módní kousek a lékařská pomůcka v jednom. Prohlédněte si brýle s možností ochrany před modrým světlem od značek Ray-Ban, Guess, Tommy Hilfiger a mnoha dalších. Hledáte fantastickou kvalitu za výbornou cenu? Značka eyerim nabízí vlastní kolekci eyerim collection, ve které najdete dobře vypadající brýle s vysoce kvalitními čočkami na míru a díky které ušetříte nemalé peníze.

Vyzkoušejte nové brýle on-line

Pomocí fotoaparátu v mobilu nebo počítači můžete vyzkoušet tisíce brýlí, pobavit se a poslat obrázky přátelům, aby vám pomohli vybrat ty nejvhodnější. Je to stejné jako při používání filtrů na Facebooku nebo Instagramu. Internetový obchod eyerim tuto funkci nazývá Magic Mirror.

Foto: eyerim.cz

Pomocí funkce Magic Mirror v mobilu nebo počítači si můžete vyzkoušet tisíce brýlí, pobavit se a vybrat ty nejvhodnějšíFoto: eyerim.cz

Nákup brýlí na internetu vyjde až o 50 % levněji. Pokud by vám neseděly, chrání vás 30denní záruka vrácení peněz. Pořiďte si ke svým novým brýlím ochranu před modrým světlem a chraňte si oči.

Foto: eyerim.cz

Brýle s ochranou před modrým světlem vyjdou na internetu o až 50 % levněji a do 30 dnů je můžete vrátitFoto: eyerim.cz

Reklama

Načítám