Hlavní obsah

Bondáž - vzrušující svazování 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hrátky s pouty vzrušují muže i ženyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

2. díl - Je to gumové a spoutáte tím nohy i ruce zároveň. Co je to? Vaše vstupenka do perverznějšího ráje! Nechte si plnit přání, zatímco on nebude mít na výběr! Připoutejte ho k židli a řekněte si o důkladnou péči vašich prsou!

Článek

Něžně mě spoutej

Pro chlípné hrátky se samozřejmě hodí i pouta. Můžou být růžová a z plyše, nebo kožená se cvočky, gumová ve tvaru písmene X na ruce i nohy současně - co komu vyhovuje. Ať tak nebo tak, přímo se nabízí k vymyšlení nějaké akce.

Jednu nabídnout můžeme, avšak žádá si ještě další rekvizity. Nu, posuďte samy: Přepadněte ho hned ve dveřích, jakmile dorazí z práce. Bez servítek mu na ruku přicvakněte pouta a „ukliďte" ho třeba k radiátoru, zábradlí, šuplíkové úchytce... (prostě kam to půjde). Odejděte a rychle na sebe hoďte předem připravenou garderobu - prádlo, kozačky, bičík, podvazkový pás, červené latexové rukavice... Až se vrátíte, dovolte mu setkání jeho jazyka s vaším poštěváčkem. Po nabažení si odskočte pro jiný kostým a opětovně mu nabídněte jinou část těla k prozkoumání.

Pak třeba v úboru lolitky (skládaná sukně a bílé podkolenky) ukažte, jak hbitě dokážete rozepnout kalhoty a s blaženým povzdechem obdivovat jeho mužství. (Pochopitelně, že tam nemá něco, co jste ještě neviděly, ale můžete se tak tvářit.) Že by se na něm stejným způsobem chtěl vystřídat celý dívčí tábor, za který se postupně budete vydávat?

Teplo a chlad

Chcete-li přitvrdit, použijte např. svoji starou šálu, položte si ho tváří k posteli, svažte mu ruce, které posléze připevněte k postelovému čelu. To samé opakujte i s nohama a dolní částí postele - třeba zase za pomoci vyřazených černých punčoch. Laškovně ho plácejte a škrábejte, přejíždějte mu po těle chladným náčiním z kuchyně (nerezovou naběračkou na špagety, nůžkami...). Studená ocel a rozpálené tělo zatočí s jeho vášní! A punčochy? Ty se dají použít na omotávání kolem penisu. Jednu z nich vezměte, obkružte okolo vzrušeného pyje a utahujte, povolujte, utahujte, povolujte - a střídejte se sáním a olizováním naběhlého kopí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Spoutejte si ho, aby byl jen vášFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Připoután k vášni

Posaďte si ho na židli a svažte mu ruce za opěradlem. Chvíli s ním laškujte rafinovaným způsobem: Obsaďte stůl a vyhrňte si sukni. Párkrát zajeďte prsty do rozkroku, roztáhněte nohy a nechte ho nahlédnout dovnitř. Jestli má židle kolečka, přivolejte ho prstem k sobě, aby ochutnal vaše poševní šťávy. Ale jen krátce! Osedlejte si ho a poručte mu, aby se dostatečně věnoval vašim ňadrům. Sdělte mu, že až budete spokojena, rozvážete ho. A teď může rozpoutat svoji hru zase on. Třeba si vás přes tu židli ohne, ruce přikove k jejím nohám a naplácá vám na zadek. Vau!

Tip: Pružná bondážní páska dlouhá 18 m vám vystačí na mnoho hodin sexuálních dobrodružství, ale uplatní se i při kreativních hrátkách, kdy prostě máte chuť vytvářet si z ní po těle minimalistické oblečky. Cena cca 250 Kč.

Škrábání, štípání a kousání povoleno. Při opravdovém vzrušení se vyžadují intenzivnější projevy vášně, a kdy jindy je použít, když ne právě při bondáži? Chopte se toho se vší grácií a jděte i do skřipců na bradavky, touží-li po nich vaše srdce. Nebo partnerovi vražte do ruky hřeben a dovolte mu vás jím poplácat. Hlavně ale myslete na bezpečnost a domluvte si s partnerem znamení, kterým ukončíte „výchovné hodiny". Jinak si ale můžete královsky užít...

Praktikujete něco podobného doma, nebo k tomu máte odpor? Inspiroval vás článek k činům? Napište nám na info@prozeny.cz a podělte se s námi o názory na bondáž!

Reklama

Načítám