Hlavní obsah

Brusinky v kuchyni: Dokonalé!

Foto: Nataly Studio, Shutterstock.com

Brusinky můžete použít do slaných i sladkých pokrmůFoto: Nataly Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brusinky se stávají nedílnou součástí vaření, a kam se podíváte, tam jsou brusinkové bonbony, müsli tyčinky, sušené brusinky, brusinkové kompoty. Naučte se je s námi také používat a připravte si třeba brusinkovou kaši s vanilkovou omáčkou nebo kuřecí maso na brusinkách! Tyto i další recepty najdete v dnešním článku.

Článek

Brusinky mají nezaměnitelnou nasládlou, a přitom kyselou, až natrpklou chuť. Dají se díky tomu zužitkovat nejen ve sladké, ale i ve slané kuchyni. Recept na kuřecí játra na brusinkách jste mohli vyzkoušet už zde, a pokud máte brusinky rádi, hurá do vaření s dnešními recepty!

Používáte doma při vaření brusinky? Nebo je nejraději jíte jen tak, sušené? Popovídat si o nejoblíbenějším jídle s brusinkami i o vašich receptech můžete v diskusi pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám