Hlavní obsah

Burberry Body: Nejkrásnější růže

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Burberry Body je nejsmyslnější dámskou vůní známé britské oděvní značky. Je jako kultovní trenčkot zahalující ženské tělo. Eau de Parfum obsahuje stopy svěžího zeleného absintu, elegantní broskve a rafinované frézie. Květinový buket růže a kosatce se jemně mísí s delikátními hřejivými tóny santalového dřeva. Dřevitý cashmeran, krémová vanilka, smyslná ambra a pižmo tvoří základ této jedinečné svůdné vůně. Verze EDP Intense je ještě intenzivnější a je zahalena do luxusní krabičky a semišového pouzdra. Každá vůně 85 ml obsahuje 50 růží.

Článek

„Chtěli jsme vytvořit něco britského, ženského, nadčasového, výrazného a lehce smyslného s postojem a energií našich slavných trenčkotů," říká Christopher Bailey, kreativní ředitel Burberry.

Buďte svůdné díky jedinečné vůni Burberry Body!

Reklamní kampaň se točila pod taktovkou Christophera Baileyho osobně. Vytvořil ji uznávaný fotograf Mario Testino spolu s hvězdou Rosie Huntington-Whiteley, kterou jste mohli zahlédnout nejen na mole, ale také ve filmu Transformers 3. Je nenuceně smyslná, krásná a britská, a proto je dokonalým ztělesněním dívky Body. Své krásné tělo svůdně odhaluje v reklamním spotu oděna pouze do saténového trenčkotu a vůně Body. Můžeme prozradit, že úvodní písní se stala skladba Rosé od debutující britské skupiny The Feeling.

Vychutnejte si duši Burberry Body na videu!

Vzorek vůně je k dispozici prostřednictvím aplikace na Burberry stránce na Facebooku zde!

Vzhled flakonu připomíná šperk, je elegantní a ženský, kombinovaný s propracovaným balením navrženým pro pocit čistého luxusu. Představuje předmět touhy a odráží mnohostrannost značky Burberry.

Krabička je na tom obdobně. Opět připomíná šperk, má více hran, které zrcadlí architektonické detaily flakonu.

Burberry Body je k dostání ve vybraných prodejnách Marionnaud, Douglas, Sephora, Fann a v nezávislých parfumeriích.

Reklama

Načítám