Hlavní obsah
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Máte doma nějaké to pečivo jako přílohu a chcete jej trochu vylepšit? není nic jednoduššího, než využít našeho receptu!

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks celozrnné bagetky
    1
    11
  • 4 stroužky česneku
  • 100 g másla
    7
  • 1/4 lžičky bílého mletého pepře
  • 1 lžíce listové petržele
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Bagety rozkrojíme napůl. Česnek smícháme s máslem, pepřem a petrželkou. Touto směsí bagetky potřeme a umístíme po dvou půlkách do alobalu. Krátce grilujeme a poté podáváme k masu.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie2 238,95 kJ
Bílkoviny10,95 g
Tuky30,12 g
Sacharidy54,93 g
Sůl0,65 g
SAFA14,89 g
Vláknina6,18 g
Cukry2,57 g
Související témata:

Načítám