Článek
Postup
01.
Bagety rozkrojíme napůl. Česnek smícháme s máslem, pepřem a petrželkou. Touto směsí bagetky potřeme a umístíme po dvou půlkách do alobalu. Krátce grilujeme a poté podáváme k masu.

Foto: archiv redakce
Máte doma nějaké to pečivo jako přílohu a chcete jej trochu vylepšit? není nic jednoduššího, než využít našeho receptu!
Bagety rozkrojíme napůl. Česnek smícháme s máslem, pepřem a petrželkou. Touto směsí bagetky potřeme a umístíme po dvou půlkách do alobalu. Krátce grilujeme a poté podáváme k masu.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 2 238,95 kJ |
| Bílkoviny | 10,95 g |
| Tuky | 30,12 g |
| Sacharidy | 54,93 g |
| Sůl | 0,65 g |
| SAFA | 14,89 g |
| Vláknina | 6,18 g |
| Cukry | 2,57 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama