Hlavní obsah

Červená a růžová: Nejkrásnější jsou spolu!

Foto: Marie Bartošová

V roli modelky se tentokrát ocitla čtenářka RenátaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červená a růžová. Dvě výrazné barvy, které by někomu nemusely na první dojem k sobě vůbec pasovat. Ale opak je pravdou. Jejich spojením totiž mohou vzniknout zajímavé a velmi ženské outfity. A buďte si jisté, že vás v nich nikdo nepřehlédne, a navíc budete opravdu originální. Podívejte se, jak sluší tyto barvičky některým celebritám a jak naší čtenářce Renátě.

Článek

Milujete jaro plné barev, a podle toho vypadá i vaše garderoba? Pak se vám určitě bude zamlouvat trend v podobě spojení růžové s červenou, které se krásně doplňují. Pravda, trochu nezvyklá kombinace, ale když ji vyzkoušíte, musíte uznat, že na ní skutečně něco je.

Foto: Isifa

Kombinaci červené s růžovou nosí i celebrity jako Sarah Jessica Parker nebo Helen MirrenFoto: Isifa

Foto: Isifa

Luxusnější varianta z kolekce Giambattista Valli a v podání Carmen ElectryFoto: Isifa

Foto: Isifa

A takhle to vidí módní návrháři Salvatore Ferragamo a David JonesFoto: Isifa

V hlavní roli Renáta

Když jsme se rozhodovali, jaký typ dívky do dnešní proměny obsadit, hned se nám vybavila brunetka. Říkali jsme si, že se k ní budou barevné kombinace více hodit, a také krásně vyniknou. Jak můžete ale vidět výše na modelkách a celebritách, ani blondýnkám nezůstává tato nezvyklá dvojka barev zapovězena. Záleží jen na vás, jak se v nich budete cítit a zda si je oblíbíte, nebo vás prostě a jednoduše neosloví. Anebo budete zprvu na vážkách, jako naše dnešní čtenářka a modelka?

„Červenou mám hodně ráda, růžové barvy jsem odpůrce. Nic růžového v šatníku rozhodně nemám, a proto je to pro mě skvělá příležitost si tuhle variaci vyzkoušet a třeba i oblíbit,“ řekla nám na začátku proměny Renáta, která prý náš magazín sleduje pravidelně. A tak jsme jí její přání splnili. Jak to dopadlo, posuďte samy.

Romantika v šatech

Milujete šaty jednoduchých střihů, které jsou zárukou dívčího mladistvého vzhledu? Oblékněte si lehké růžové koktejlky a doplňte je extravagantnějšími lodičkami na vysokém podpatku a romantickým účesem s loknami. Přeslazený dojem pak rozbije klasický červený trenčkot nebo jarní kabátek, který teď vzhledem k počasí určitě budete ještě potřebovat.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Vero Moda, 749 Kč), trenčkot (New Yorker, 1250 Kč), boty (Mixer, 1080 Kč), psaníčko (Vero Moda, 549 Kč), řetízkový náhrdelník (KappAhl, 349 Kč)Foto: Marie Bartošová

Model, co má grády

Kožená, chcete-li spíše koženková bunda a červené boty v rebelském stylu jsou vždy zárukou drsnějšího looku. I naši čtenářku nejvíce dostal a moc se jí líbil. Pokud byste však chtěly ještě více přitvrdit, můžete zvolit doplňky v černé barvě. „K červeno-růžovým variacím se však hodí nejvíce doplňky v těch samých tónech nebo v neutrální béžové,“ doporučuje stylistka Alžběta Zenzingerová.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: tričko (F&F, 309 Kč), sukně (F&F, 449 Kč), pletený pásek (KappAhl, 249 Kč), koženková bunda (Vero Moda, 1099 Kč), šátek (New Yorker, 249 Kč), boty (New Yorker, 739 Kč), kabelka (Tally Weijl, 319 Kč), prsten (KappAhl, 149 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pohodlně v kalhotách

Ležérní model s kalhoty a lehce průsvitnou halenkou se hodí pro každou příležitost. Na běhání po městě k němu můžete obout například pohodlné balerínky nebo polobotky v pánském stylu (které si vyberte v našem článku Boty na jaro: Tentokrát bez podpatků!), kdežto elegantnější dojem vytvoříte pomocí luxusních lodiček a kabelky do ruky v trendy lesklém designu. Stejně tak se vám do kanceláře osvědčí například i dámská brašna, která připomíná doktorský kufřík, nebo módní maxi psaníčko.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: halenka (KappAhl, 799 Kč), kalhoty (Camaieu, 499 Kč), boty (Guess, 6550 Kč), korále (KappAhl, 249 Kč), náramky (Ann Christine, 2x 129 Kč)Foto: Marie Bartošová

Varianta s kraťasy

Jarní počasí opět vybízí k odhalení vašich předností včetně dlouhých nohou, a proto je na čase vyrazit nejen v minisukních a krátkých šatech, ale též v kraťasech. Stylistka tentokrát zvolila klasický střih v kratší délce a doplnila jej jednoduchým topem s netopýřími rukávy. K většímu efektu celého outfitu pak přispěl velký několikavrstvý náhrdelník, který dodal oblečení teprve ten správný šmrnc. A co na to Elvis v pozadí? Neměl slov!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: tričko (New Yorker, 419 Kč), kraťasy (Ann Christine, 489 Kč), balerínky (F&F, 309 Kč), kabela (KappAhl, 699 Kč), náhrdelník (Vero Moda, 549 Kč)Foto: Marie Bartošová

Tip redakce: Pokud preferujete kombinace dvou barev nebo tón v tónu, ale červená s růžovou jsou na vás až moc výstřední, zkuste naše tipy z článků: Outfity v tělové a černé. Dokonalá kombinace! nebo Od hlavy až k patě v jedné barvě? Zkuste to i vy!.

A jak se dnešní outfity líbí vám? Stane se tahle dvojice barev vaší oblíbenou, nebo je to na vás už trochu moc? Dejte nám vědět.

Děkujeme pražskému showroomu byDARA za poskytnutí prostor k focení.

Vizáž: Jiřina Zapletalová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Styling: Alžběta Zenzingerová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Reklama

Načítám