Hlavní obsah

Češky už nechtějí žiletky. Darujte (si) domácí IPL ošetření

Foto: Philips.cz

Philips Lumea vám zajistí nádherně hladkou pokožku a ušetří čas. Už víte, co si přát od Ježíška?Foto: Philips.cz

Hledáte dárek, který vás zkrášlí na celé měsíce a který využijete déle než jednu sezonu? Dostala jste od svého Ježíška pobídku, ať si pod stromeček vyberete něco hezkého?

Článek

Už léta si rovnou kupujete vánoční dárek sama? Nebo hledáte něco pro svou dceru, matku nebo sestru a chcete si dát opravdu záležet? Každá žena ocení dárek, který přispěje k jejímu dobrému pocitu ze sebe samé, a navíc jí ušetří čas a práci. Téměř každá žena také řeší odstraňování chloupků. Není to sice příliš zábavné a potřeba zbavit se jich se obvykle objeví v tom nejméně vhodném okamžiku – třeba když ráno zaspíte a večer chcete jít do divadla v šatech, ale s tím nic nenaděláte… Leda že byste Ježíška letos poprosila o domácí IPL ošetření, které vás bezbolestně a bezpečně zbaví chloupků na dlouhé měsíce.

Neholit. Uspat

Domácí IPL ošetření se stává v poslední době stále oblíbenější. Češky se postupně odklánějí od holení klasickou žiletkou, které musejí každých pár dní zopakovat a které po sobě zanechává pozdrav v podobě podrážděné pokožky a zarůstajících chloupků. Použití epilátoru, které zaručuje dlouhodobější efekt, zase některé ženy odrazuje kvůli bolestivosti. Oproti tomu Philips Lumea, evropská jednička v domácím IPL ošetření, odstraňuje chloupky bezbolestně, bezpečně a až na šest měsíců. A z pohodlí domova, když se to právě hodí její majitelce.

Foto: Philips.cz

Žádné holení každé tři dny ani podráždění pokožky při epilaci. Lumea funguje bezbolestně, bezpečně a dlouhodoběFoto: Philips.cz

Lumea vysílá ke kořínkům chloupků světlo, které je uspává a zpomaluje jejich další růst. Působí pouze na chloupky v růstové fázi, takže je ze začátku potřeba ošetření několikrát zopakovat – vždy ve dvoutýdenním intervalu. Poté co světlo zasáhne všechny chloupky v této fázi, začíná období hedvábně hladké pokožky, kterou stačí znovu ošetřit zhruba každých čtyři až osm týdnů. A až tímto způsobem absolvuje obdarovaná dvanáct ošetření, chloupky přestanou růst až na dlouhých šest měsíců. Na ošetření jednotlivých partií navíc Philips Lumea nabízí speciálně zakřivené nástavce, takže je celá procedura ještě rychlejší a pohodlnější.

Foto: Philips.cz

Díky speciálně tvarovaným nástavcům je ošetření pohodlné a rychléFoto: Philips.cz

Bezpečně hladká

Pokud má vaše dcera, sestra nebo matka spíše tmavší chloupky, od tmavě blond po černé, a spíše světlejší pokožku, je na domácí IPL ošetření ideální adeptkou a vy si můžete být jistá, že jste vybrala správný dárek. Použití Philips Lumea je naprosto bezpečné, světlo pokožku nemůže nijak poškodit ani podráždit (funguje na podobném principu jako blesk fotoaparátu) a nehrozí ani zarůstající chloupky. Správnou intenzitu ošetření majitelce před každým použitím doporučí inteligentní senzor SmartSkin a osobní plán procedur jí pomůže sestavit aplikace Philips Lumea.

Foto: Philips.cz

Bezplatná aplikace Philips Lumea vám pomůže sestavit plán ošetření na míru a dodá spoustu dalších tipůFoto: Philips.cz

Reklama

Načítám