Hlavní obsah

Chcete, aby vás muži milovali? Stačí se držet těchto 5 rad!

Foto: racorn, shutterstock.com

Stát se objektem zájmu mužů není nic tak složitého, stačí k tomu celkem máloFoto: racorn, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těšit se zájmu mužů, najít si životního partnera a lásku. Která z žen by po tomhle netoužila. Jenže jak na to? Zapomeňte na laciné triky, víme, co na pány skutečně funguje!

Článek

Krátké sukně, hluboké výstřihy, smyslné pohledy, flirtování a nevyřčené přísliby. Tohle na muže samozřejmě zabírá, ale většinou jen krátkodobě. Chcete-li trvalý a opravdový vztah, zkuste to jinak. Držte se těchto pěti rad a stanete se magnetem na muže.

1. Buďte žena!

Emancipace je úžasná věc a možnosti, které vám skýtá, byste si měla užít. Jezděte s jeřábem, fárejte v dolech, vrhněte se do světa politiky, studujte, jak jen chcete, budujte si kariéru. Ale nezapomínejte být i ženou!

Mužskou energii nechte v práci, domů přicházejte s tou ženskou. „Principem ženské energie je pasivita. Ano, milé ženy, chcete-li být opravdovou ženou, budete se muset naučit i pasivitě. Přestaňte chtít všechno vyřešit, zvládnout, oddřít, kontrolovat. Přijměte od mužů pomoc, nechte je, ať se projeví, dovolte jim být skutečnými muži,“ radí vztahová koučka Hana Wolf ze Školy pro ženy.

Můžete být super úspěšnou vědkyní či schopnou manažerkou, ale to neznamená, že se nepotřebujete občas schoulit v náruči muže a nechat si utřít slzy, že je ostuda říct, že nákup je moc těžký a potřebujete s ním pomoct a podobně. Proč se občas necítit jako princezna a nedopřát muži pocit, že je vaším rytířem?

Foto: David Tadevosian, shutterstock.com

Nezapomínejte být ženou. Něžnou a milující, kterou pak každý muž rád zahrne láskouFoto: David Tadevosian, shutterstock.com

2. Milujte muže

Pokud chcete s mužem navázat fungující vztah, musíte mít k pánskému pokolení obecně kladný vztah. Jestliže si myslíte (možná vám to bylo vštěpováno už jako malé holce, nebo jste k tomu dospěla po nějakém milostném zklamání), že jsou chlapi nezodpovědní, nevěrní, necitelní, v podstatě všichni stejní lumpové, nejspíš vám přesně někdo takový do života vstoupí.

Vlastně si ho přivoláte, protože fajn muže jednoduše nevidíte. „Tohle je stoprocentní pravda. Je potřeba mít k mužům kladný vztah, dávat jim najevo přízeň a lásku. Otevřené, usměvavé a milé ženy jsou nesmírně přitažlivé,“ potvrzuje vztahový kouč Aleš Kalina.

3. Přirozenost je sexy

Nejhorší, co můžete udělat, je stylizovat se do role někoho, kým nejste. Předstírat cokoli (od stydlivosti či naopak suverénnosti, přes zájem o ekologii, protože víte, že on je zarytý ochránce přírody, po lásku k dětem, i když vás jejich přítomnost vůbec netěší) se nevyplácí. „Nehrajte před nikým divadlo. Vnímavý člověk to stejně pozná, a nevnímavý vás brzy přestane bavit,“ tvrdí Hana Wolf.

A chcete něco prozradit? Nejvíc sexy je přirozenost, vaše skutečná osobnost!

Foto: Asia Images Group, shutterstock.com

Hlavně se nepřetvařujte. Nepředstírejte, že jste zarytá cyklistka, protože on kolo miluje. To se nevyplácíFoto: Asia Images Group, shutterstock.com

4. Netlačte na pilu

Je jedno, jak moc toužíte po vztahu a po rodině, jak moc se vám nějaký muž líbí. Jakmile na něho vyvinete jakýkoli větší nátlak, budete tlačit na pilu, lekne se a nic z toho nebude. Je lepší nechat věcem volný průběh, a trpělivě čekat, jak se to vyvine. „Pouze v prostředí volnosti a vzájemného respektu se dají dělat divy. Tlačením na pilu se i hezká a jinak úžasná holka stane břemenem,“ tvrdí Aleš Kalina.

5. Pečujte o sebe

Ať se vám to líbí nebo ne, na vzhledu záleží. Většinou ale vůbec nejde o to, jakou máte barvu vlasů či očí, a zda máte míry modelky, ale spíš o to, jak o sebe dokážete pečovat.

Upravenost, čistota, vůně, hezké (nikoli značkové a drahé) oblečení, líčení, které vám sluší. Díky tomu vypadá každá žena dobře, ale vlastně tím světu říkáte i to, že se máte ráda, stojíte si za tu péči. „Každá žena má ve své moci ze sebe udělat krásku, ignorace sebe samé ale tohle kouzlo ničí. I ta nejhodnější a nejláskyplnější žena ztrácí svou hodnotu potem, mastnými vlasy, starým oblečením a podobně,“ dodává Aleš Kalina.

Co myslíte, funguje tohle?

Reklama

Související témata:

Načítám