Hlavní obsah

Chcete zpestřit sex? Vyzkoušejte erotické houpačky!

Foto: kiuikson, Shutterstock.com

Foto: kiuikson, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Piknik nebo milování ve stanu? To už je staré! Zkuste něco kreativnějšího a poměřte síly na houpačce s otvorem. Nabídne vám nejrůznější úhly a milostné polohy, díky kterým zalapáte nejen po dechu!

Článek

Sex ve stanu patří ke klasikám. Jestli s partnerem razíte někam za víkendovým dobrodružstvím, určitě si ho užijete. Za sexy zážitky ale nemusíte cestovat ani za hranice vlastní zahrady.

V kámasútře se uvádí, že v zahradě rozkoší královského paláce v dávné Indii se vždy nacházela spousta houpaček určených pro milence. Zasněte se. Visely na stromech, všude voněla tráva a květiny, páry si užívaly a pohupovaly se v rytmu houpání čili přebíraly rytmus toho kousku dřeva zavěšeného za dva provazy.

Již kdysi se tedy vědělo, že houpání nabízí příležitost k tomu, aby si milenci při poletování ve vzduchu vyzkoušeli nejrůznější úhly a milostné pozice. Říkáte si, že si něco takového ani nedokážete představit? Stačí přidat jen špetku fantazie…

Venku, nebo vevnitř? Obojí značí neřest

Anglická spisovatelka a sexuální poradkyně Linda Sonntag radí, že když v zahradě nenajdete vhodný strom nebo stinný altánek, je docela snadné sestrojit si houpačku třeba přímo v ložnici.

„Ze všeho nejdůležitější je upevnění, závěs houpačky musí snadno unést hmotnost vašich těl. Potřebujete silný trám nebo nosník, na který budete moci houpačku připevnit. Pokud ji nebudete používat, sundáte houpačku dolů a na háky připevníte třeba svítilny,“ popisuje odbornice ve své chlípné příručce Hry lásky. A pak už se mohou dít věci.

Dovádění v živelném stylu

Přidržte se rukama závěsných provazů a zpříma se posaďte tak, jako když si chcete přidřepnout na paty (sed na bobek). Kolena míří vzhůru, stehna jsou od sebe, klín je otevřený a nastavený všem neřestem. Milenec se posadí přímo před rozevřenou vulvu, houpačkou jemně pohybuje dopředu a dozadu, přičemž provádí cunnilingus. Výhodou je, že jelikož má váš klín v úrovni svého obličeje, nemusí se hrbit a různě nastavovat, takže odpadá bolest krční páteře. A nejen to. Pohodlí si může zajistit i jinak.

Rozkoš na míru

V případě, že na závěsy houpačky připevníte několik háků v různých úrovních nad sebou, budete moci měnit výšku houpačky. Milenec si tak provádění orálního sexu užije klidně třeba vestoje. Je to ovšem o důvěře. Partner vás totiž musí přidržovat za boky, do toho ovládá vzájemné pohyby a ještě stimuluje. Bude ho to bavit, jen mu to musí být dovoleno! Odměnou za snahu mu budiž vaše pozornost.

Foto: výrobce Joy Division

Téhle vzrušující hře se oddávali už Indové ve starověkuFoto: výrobce Joy Division

Tajemství letošního léta

Nechte ho posadit na houpačku, uvelebte se v jeho klíně zády k němu, chytněte provazy a začněte se nadzdvihávat nahoru a dolů. Několikrát stáhněte i svaly pánevního dna. Podpoříte tak jeho vzrušení. Jakmile se co nejvíce přitisknete ke kořeni penisu, nakloníte se trochu vpřed a prohnete se v zádech, tak pomocí jeho stydké kosti prožijete vyvrcholení s velkým V. A už jste někdy zažili rozkoš ve vzduchu?

Nové možnosti

Jezdecká pozice nazvaná „koníček“ je vám jistě známá. On sedí, vy v jeho klíně. Rozhoupejte se a užijte si pocit, který vydá za deset běžných postelových! Můžete u toho co nejvíc zaklonit hlavu, aby se vám do ní nahrnula krev. (Jedná se o oblíbený tip britské sexuoložky Tracey Cox, která na něj nedá dopustit. Případný orgasmus je totiž intenzivnější.)

Až se dohoupete, lehněte si na houpačku břichem dolů, široce se otevřete, aby mohl sledovat, jak do vás proniká, a nechte milence, aby do vás vstoupil zezadu. Bude paf z možnosti, během které vás pouze přidrží za pas, stehna či pozadí a začne přirážet podle svých potřeb. Jo, léto je tady…

Už jste se někdy milovali na houpačce?

Reklama

Související témata:

Načítám