Hlavní obsah

Sex: Jak dostat milence do ráje? Zvyšte jeho citlivost!

Foto: Svetlana Happyland, Shutterstock.com

Foto: Svetlana Happyland, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Intenzivnější, lepší a zkrátka po všech směrech rajcovnější stimulace pánského rozkroku? Osvojte si velmi jednoduché triky, díky kterým vás milenec už nikdy nepustí ze své postele!

Článek

Citlivost penisu se dá zvýšit několika způsoby – a to k nim ani rozhodně nemusí patřit tření slipů o zapařený rozkrok. Myslíme příjemnou zábavu pro dva – a v rukou to můžete mít hlavně vy. Něžně, dráždivě a smyslně. Přesně tak, jak to doporučuje Paul Joannides, americký sexuální poradce a sexuální mentor mládeže. Zkusíte jeho vychytané tipy, které milují všichni muži?

Spodky a kůžička dolů!

Nejdříve si do dlaní kápněte pořádnou dávku lubrikačního gelu, který celý proces usnadní a zároveň umocní příjemné pocity. Poté spojte palec a ukazovák nebo prostředník kolem kořene penisu. Stáhněte předkožku a ostatními prsty a dlaní opravdu jemně sevřete varlata. Kůžička tak zůstane napjatá. (Penis v každém případě uchopte o trochu výš, aby se žalud úplně obnažil.)

Máte-li strach o obřezaného milence, nehroťte to. V takovém případě stačí docela lehounké, krátké stažení, které sice není příliš okem viditelné, zato má pořádné grády. Nebo víte co? Zodpovědnost přenechte jemu.

Stává se, že partner chce být nápomocen. V pořádku. Ať si tedy stáhne a přidrží předkožku sám. Ideálně způsobem, že obejme penis u kořene palcem. Zbylými čtyřmi prsty si pak může dělat, co chce. Hladit, šimrat, stimulovat. A co teď, když „páreček“ vykouknul z „rohlíku“? Dodatečná stimulace vynese vašeho partnera do nebeských výšin.

U konce s čekáním

Po stažení předkožky zahajte orální sex. Jazykem provádějte krouživé pohyby na okraji hlavičky a obzvláštní péči věnujte uzdičce. I sexuolog a sexuální poradce Glenn Wilson z londýnského Institutu psychiatrie podotýká, že většinu mužů dohání k šílenství, když dráha jazyka probíhá a naráží právě do uzdičky. Začněte pěkně pomalu, postupně přidávejte na tempu, a když se partner blíží k vyvrcholení, zesilte tlak a ještě zvyšte frekvenci pohybů.

Nebo lehce sevřete penis u jeho kořene a táhněte vzhůru. Jedná se o spirálovitý, krouživý pohyb, který lze provádět nejen nahoru, ale i dolů, zejména v oblasti napojení žaludu – nebo jizvy po obřízce. (Představte si třeba, že otevíráte lahev s korkovou zátkou.) Až se dostanete k hlavičce penisu, dlaní hlaďte celou její plochu. Pokud se budete chtít předvést, je tu další možnost, jak zazářit.

Foto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

Uveďte svého partnera do sexuálního ráje i vyFoto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

Nekoitální čarování

„Na první pohled sice složitá, ale snadno zvládnutelná technika. Navlhčený penis lze pevněji uchopit pouze jedním ze dvou způsobů. Buď směřuje palec k žaludu a malíkem se opíráte o kořen, nebo naopak. Postup, kdy žena při výše popsaném spirálovitém tahu přehodí při každé změně směru pohybu způsob úchopu, je velmi působivý a mívá kladnou odezvu,“ doslova popisuje Paul Joannides, který své tipy sepsal do příručky „Sex je umět, chtít a vědět“.

Nic nezkazíte ani prstovou masáží pod varlaty, hlazením po vnitřní straně stehen, dotýkáním se břicha až k hrudníku či třeba vsunutím penisu mezi ňadra. Tato nekoitální praktika se obvykle kombinuje s orálním sexem, přičemž jednou z poloh, která se milenci bude líbit, je vy nahoře a on na zádech.

Položte si ho, proveďte pohyb obnažující kůžičku, poklekněte nad jeho klín a ňadry semkněte jeho mužství. Pak se po něm párkrát sklouzněte. Využít můžete i svoje bradavky. Jelikož má v této pozici milenec dokonalý výhled, zamiluje si, když jimi párkrát přejedete po jeho obnaženém penisu nebo obkroužíte varlata.

A co vy, stahujete mu předkožku?

Reklama

Související témata:

Načítám