Hlavní obsah

Chlouba tohoto bytu? Velká okna! Pojďte s námi na návštěvu

Foto: Avestus Real Estate (8x)

Obývací pokoj s kuchyní je plný světla. Velké okno jej totiž propojuje s okolím. Z kuchyně je vstup na terasu. Svítidlo je Slamp (asi 5000 Kč), bílá látková sedací souprava vyšla 19 000 KčFoto: Avestus Real Estate (8x)

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud patříte k lidem, kteří nemilují zařizování bytu, pak vám zřejmě vyhovuje možnost koupě již vybaveného prostoru. Jeden z nich jsme objevili a šli se podívat, jak vlastně vypadá.

Článek

Modřanský byt 3 + kk má celkem průměrnou rozlohu 70 m2 plochy – dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu s toaletou a samostatné WC. Prostor je částečně vybaven nábytkem ze vzorového bytu, částečně je zařízen dle požadavků majitele. K bytu patří zahrádka s terasou a lodžie (téměř 7 m2). V létě tak mohou majitelé stolovat na terase, obklopeni zelení, aniž by opustili město. To je příjemná kombinace.

Foto: Archiv firmy

Pohled do obývacího pokoje. Svítidlo a lampa jsou rovněž od Slamp. Na jedné ze stěn je šedivá výmalba, obrazy na stěně na ní hezky vyniknouFoto: Archiv firmy

Úložné prostory, jak mají být

V bytě však najdete i řadu technologických vychytávek. Například je zde samostatná technická místnost, do níž lze umístit pračku i sušičku či ji využít jinak, a také množství vypínačů, jimiž můžete rozsvěcet i zhasínat světla v celém bytě. Prostorné vestavěné skříně poskytují dost úložných prostor, sahají totiž od podlahy ke stropu, volné plochy jsou tak maximálně využity. Další devízou je světlo, díky velkým oknům je byt plný denního světla prakticky od rána do večera.

Foto: Archiv firmy

Ložnice má vestavěné skříně, sahající od podlahy ke stropu. Byly zakoupeny v Design wood. Noční stolky jsou z IkeaFoto: Archiv firmy

Designové kousky jako bonbonky

Co se týče vybavení bytu, architektka Magda Kinská dala důraz na funkčnost a praktičnost, ale také na celkové sladění. Poměrně strohé vybavení zjemňují zajímavá designová svítidla, dekorace a bytové doplňky. V obývacím pokoji nejsou závěsy ani rolety, takže se lze kochat nevšedním výhledem, jaký mnoho městských bytů nemá.

Foto: Archiv firmy

Tento pokoj může sloužit jako místnost pro hosty či pracovna nebo také dětský pokoj. Postel, policový regál a stůl i židle jsou z IkeaFoto: Archiv firmy

Moderní znamená i jednoduchý na údržbu

„Dnešní doba je charakteristická dynamičností, změnilo se i využití volného času. Možností, jak ho trávit, je celá řada. Tomu by mělo odpovídat i vybavení bytu – mělo by být praktické, jednoduché na údržbu a zároveň útulné,“ míní architektka. V tomto bytě se jí podařilo oba požadavky skloubit a vytvořit příjemný interiér, který dává prostor k doladění v detailech, a to za poměrně příznivé ceny. To ocenili i majitelé.

Foto: Archiv firmy

Terasa je součástí bytu, má podlahu je z teakového dřeva, které se dobře udržuje a je vhodné právě do venkovních prostor. Zahradní nábytek je z IkeaFoto: Archiv firmy

Jak se vám takové řešení líbí?

Reklama

Související témata:
Modřany

Načítám