Hlavní obsah

Čtenářka modelkou: Podívejte se, jak to sluší Vlaďce (52)!

Foto: Eva Malúšová

Oblečení z nových kolekcí si vyzkoušela čtenářka Vlaďka (52)Foto: Eva Malúšová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebojte, myslíme i na vás! Pokud si nechcete módu prohlížet jen na -náctiletých modelkách, jste na správné adrese. V rámci našeho seriálu totiž oblékáme ženy všech věkových kategorií.

Článek

Zkrátka a jednoduše věříme, že stylově můžete vypadat v každém věku. Pokud se chcete do našeho projektu zapojit, napište na e-mail v samém závěru článku. Přesně tak, jako to udělala dvaapadesátiletá Vlaďka z Ostravy.

Módní update

Bílá košile a džíny. Ptát se, jestli máte tyto položky v šatníku, je nejspíš zbytečné. Co ale tuhle klasiku posunout na vyšší level? Potřebovat budete tři přísady – nápaditý svršek (ať už to bude vesta nebo výrazné sako), efektní kabelku a zajímavé boty. Co se týče posledního bodu, zdaleka nemusí jít jen o páry s vysokým podpatkem. Takové šněrování najdete například i na balerínkách (více se dočtete v článku Balerínky pro tuto sezonu: Hitem jsou špičaté a šněrovací!)

Foto: Eva Malúšová

Na foto: džíny (Reserved, 899 Kč), košile (Reserved, 699 Kč), vesta (Topshop, 1999 Kč), kožené boty (Reserved, 1599 Kč), kabelka (Reserved, 799 Kč), náramek (Endless, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Potisky a vzory kabelkám sluší!Foto: archiv firem

Stylová zavinovačka

Přivítejte je! Zavinovací sukně se vrátily do módy, a teď už jen čekají, jestli se jich (znovu) ujmete. Ne že bychom vás chtěli přemlouvat, zavinovačka lobbing nepotřebuje, faktem ale je, že tento střih svědčí drtivé většině žen.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Topshop, 1799 Kč), triko (Marks & Spencer, 829 Kč), boty (Reserved, 959 Kč), náramky (Dyrberg/Kern, 2249 Kč/kus)Foto: Eva Malúšová

Pruhy a proužky

Zase? Ano, zase. Co se týče vzorů, proužky na módních přehlídkách pro jaro/léto jednoznačně dominovaly. Pokud pro ně máte slabost stejně jako návrháři, zaměřte se třeba na šaty. Skvěle se k nim budou hodit barevné boty.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Lindex, 999 Kč), džínová bunda (Orsay, 949 Kč), náušnice (Lindex, 149 Kč), kabelka (Reserved, 799 Kč), boty (Promod, 999 Kč)Foto: Eva Malúšová

Zapojte trendy

I ve zralém věku můžete do vašeho šatníku zakomponovat sezónní trendy. Košilkový top lemovaný krajkou bude například skvělým podkladem pod oblíbené sako. Mimochodem, vyzkoušet doporučujeme i kombinaci růžové a světle šedé.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Topshop, 1499 Kč), sako (Topshop, 2499 Kč), tílko (Marks & Spencer, 699 Kč), kožené boty (Topshop, 1999 Kč), náramek (Topshop, 199 Kč), náhrdelník (Endless, info o ceně v obchodě), kožená kabelka (Promod, 949 Kč)Foto: Eva Malúšová

Sukní není nikdy dost

Módní výčet zakončíme ještě jednou sukní. Tentokrát pouzdrovou. Pokud nazujete podpatky, délky pod kolena se rozhodně bát nemusíte. Pozor, košili se snažte vždy pečlivě zastrčit. Leckteré pouzdrové sukně sluší i ženám s křivkami, problematické ale mohou být pro majitelky většího bříška. I tady ale existuje trik, jak si pomoci – vyšší stahovací kalhotky nebo body.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Topshop, 2299 Kč), košile (Lindex, 899 Kč), boty (Reserved, 999 Kč), náhrdelník (Topshop, 599 Kč), kabelka (Topshop, 1299 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Tělové lodičky můžete obout úplně ke všemuFoto: archiv firem

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Načítám